Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimim var. Emeklilikte yeniden rapor istenir mi?

levo55turk

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhabalar benim %50 vergi ındırım raporum var seneye emeklılıgı hakedıyorum yenıden rapor ıstenırmı acaba

levo55turk

İlk sigortalılığınız 1 ekim 2008 öncesi ise ve emekliliğiniz SSK statüsünde olacaksa hayır, vergi indirim hakkınız varken sizden yeniden rapor istenmeyecek.

Emeklilik için başvurduğunuzda geçerli olan bir vergi indirim hakkınız da bulunmalı

bulent bey merhaba gecerlı vergı ındırım hakkı derken onu cok anlayamadım rıca etsem acabılırmısınız bıraz

OturanBoğa

hocam ben vergi indirimine başvuru yapıcam ama 8 yıl var emekliliği sigorta girişim 2006
raporumu 4 ay önce aldım tekrar mı doktorlara görünmem gerekiyor vergi indirimindn yararlanmak için

selam mesela 45 oranlı raporla emekli oldum 97 sigorta girişim var sürekli rapor. sonrasında yeniletmek falan gerekmiyor dimi?

Arkadaşlar benim surekli % 52 vergi indirimim var ayin 26 sinda gerekli şart lari yerine getirdim ve bu gün dilekcemi verdim sgk benden tekrar rapor istermi o rapor çilesi tekrar cekmek istemem bilgi verirseniz sevinirim burada bazi arkadaşlar sgk tekrar rapor ister diyor

2008 yılından önce ssklı olmus ve vergi indirimi almıs biri emekliliğe hak kazanmış anlamına gelir vergi indirimi çalışma hayatı boyunca emeklide olsanız gecerlidir tekrar rapor almayacaksınız sgk vergi indirimine bakar saygılarr

Emekliliğiniz hayırlı olsun 30 45 gün sürer işlemler maaş bağlanması açısından sgk evrak takip linkinden işlemlerinizi takip edebilirsiniz saygılar

Üst Alt