Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimim var. İşimden ayrılıp başka işe girersem emekliliğimde sorun olur mu?

ihsanince

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba..

2012 yılında vergi indirimi aldım. Şu anda vergi indirimli olarak, engelli kadrosunda özel sektörde çalışıyorum.
Haziran 2013 tarihinde erken emekli olabiliyorum.
Sormak istediğim şu anda çalıştığım işten ayrılıp başka bir işe(özel sektör yine) normal olarak işe başlarsam yani vergi indirimsiz,
emeklilikle alaklı bir sorun yaşarmıyım. Vakti geldiğinde emekliliğe başvurduğumda sorun yaşarmıyım?
teşekkürler..

ihsan kardeşim emekliliğe kadar istediğin işte çalışabilirsin sgk lı olmak kaydı ile hiçbir sorun çıkmaz senin kapı gibi vergi indirimin var senin kaydın maliyede ve sgk da var istediğin işte çlışabilirsinn....

serdar bey,
yeni işimde normal statüde çalışırsam, emeklilik aşamasında sorun yaşamaktan korkuyorum.
şu an engelli statüsünde ve vergi indirimli çalışıyorum. işten çıkıp yeni bir işte normal statüde ve vergi indirimsiz çalışmam gerekirse ne yapmam gerekiyor. bu konuda tereddütte kaldım açıkcası.
saygılarımla..

İhsan Bey,
sigorta priminin engellisi,engelsizi,vergi indirimlisi,normali vs diye bir kategorisi yoktur.
İstediğiniz işte,istediğiniz sürelerde çalışın erken emeklilik şartları oluştuğunda sürekli vergi indiriminiz varsa hiçbir sorun yaşamadan emekli olursunuz.
Erken emeklilik için kişinin engelli kontenjanında çalışması şartı yoktur.

Üst Alt