Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimim var. İşyeri değiştirdiğimizde yeniden başvuru yapmam gerekir mi?

Konular
91
Reaksiyonlar
0
ben özel bir şirkette işkur vasıtasıyla işe girdim.ikinci derecede vergi indirim hakkım vardır.şimdi başka bir şirkette çalışacam.vergi indirimi için tekrarmı maliyeye baş vuracam.bu konuda ne yapmam lazım

Hayır tekrar başvurmayacaksınız iş yerinden bir yazı verecekler o yazı ile tekrardan eski vergi indirim hakkınızı isteyeceksiniz,onlarda faydalandığınız 2.derece indirim yazısını verecekler..

Yeni iş yerinizden çalıştığınıza dair belge alacaksınız ve sizde ...........tarihinden itibaren .............iş yerinde çalışmaya başladım,var olan 2 derece vergi indirim hakkımın yeni iş yerime bildirilmesini rica ederim diye bir dilekçe yazıp vergi dairesine vereceksiniz yada posta yolu ile yollayacaksınız. Vergi dairesi yeni iş yerinize hitaben yazılmış 2.derece vergi indirim hakkınız olduğunu bildirecektir.
Sakın yeniden vergi indirim hakkı için müracaat etmeyiniz.

Officer Abim Çok güzel sölemiş. Daha da kısası Yeni İş yerınızde çalıştığınıza dair yazıyı Vergi dairesine verin. Yenı iş yerıne yazınızı göndrecekler.

eski işyerinden bende 2001 yılında alımıştım vergi indirimini su anki işyerimde 6 yıldır çalışıyorum işe girerken 3.derece vergi indirm belgesi ve raporun fotokopisini verdim ozamandır beri bodroma yansıyor ben herhangi bir dilekçe vermedim ayrıca maliye gidip sordum gerek yok dediler bizde kaydın varsa işyerine fotokopisini verdiysen bi sorun olmaz dediler

Dilekçe ile vergi dairesine başvurup vergi indirimi belgesini noter onaylı suretini yeni iş yerine bildirsek kabul etmezler mi? Önceki çalıştığımız yerden evrak almayla uğraşmadan vergi dairesine gidip alabilir miyiz?

Yeni işyerinizden yazı alıp defterdarlığa gitmeniz lazım. Eski işyerinizle hiç bir işiniz yok

bazı arkadaşlar işyerinden çalıştıklarına dair yazı alarak maliye vermiş maliyede vergi indirim hakkını işyerine bildirmiş ben böyle yapmadım arkadaşlar ben 2006 yılında işe girerken insan kaynaklarına vergi indirim yazımın bir fotokopisini verdim onlarda bodroma yansıttlar 8 yıldır vergi indirimi alıyorum bir sorun çıkmaz herhalde bilgisi olan var mı

Üst Alt