Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimim var. İşyeri değiştirince ne yapacağım?

Kotan

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
OturanBoğa

abi selamlar,

yeni bir şirkette işe başlayacağım vergi indirimim sürekli olarak vardı. Yeni başlayacağım yer için tekrar mı başvuru yapmam gerekiyor ?

Kotan

Vergi dairesine gidip yeni işyerinize verilmesi için bir yazı almalısınız. İşyeri o yazıya istinaden vergi indirimi uygular.

Yeni iş yerine vergi indirimi bildirimi

Herkese merhaba

Bankada çalıştığım zamanlarda vergi indirimi onaylatmistim şimdi biliyorsunuz o bankadan ayrıldım şimdi yeni bir firmada işe başladım o firmada aynı banka gibi büyük mükellefler e bağlı benim şimdi büyük mükellefler e gitmeden vergi indirimi yeni girdigim firmaya nasıl yonlendirecegim illa vergi dair sine gitmem gerekirmi internetten yapma imkanım varmı tekrardan vergi indirimi almayacağını biliyorum

Büyük mükellefler vergi dairesine bunu mail yada telefon ile yapma imkanım yok mu

fasfor
Eskiden bu mümkün değildi ama pandemide belki yaparlar. Arayıp sormak lazım ilgili yeri

Deneyip burayı da bilgilendirecegim teşekkür ederim

fasfor nerede işe başladın ? Banka mı, farklı mı ?

pek Bülent bey daha önce işlemi yaptığım vergi dairasine gitmem şartmı? yani istanbuldaki engelli birimine gitmiştim başvuru için şimdi ise başka bir vergi dairesinden de bu belgeyi alabilirmiyim?

Üst Alt