Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimim var. Yeni raporuma karşılık bir şey yapmam gerekir mi?

Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhabalar; EKPSS sınavını kazanmamla birlikte sağlık raporum(44) yeniledim, daha önceki sağlık raporumla birlikte almış olduğum vergi muafiyetinin yenisini almış olduğum sağlık raporuyla(51) etki durumu nedir ? İlerde emeklilik durumunda bir sorun teşkil eder mi ? Konuyla ilgili bilgilerinizi paylaştığınız için şimdiden teşekkür ederim.

%40 üzeri rapor alarak yine yerini korumuşsun hala engelli katagorisindesin ondan dolayı olmaz bişey ve vergi indirimin de devam eder.

Vergi muafiyeti belgesini %44 lük raporumla almıştım işe giriş için tekrar rapor istediler ve bu oran %51 olmuştu tekrar vergi muafiyetine başvuru yapmadım aynı oran aralığında kaldığı için, şu an kamuda çalışmaya başladım vergi indirimi maaşıma uygulanmaması durumunda emeklilik zamanı geldiğinde ne gibi durumla karşılaşabilirim ?

Sakatlık indiriminden yararlanabilmek için bu hakkınızın olduğuna dair defterdarlıktan yazı alıp kurumunuza vermelisiniz... Bir sorunla karşılamazsınız yine emeklilikte.

Üst Alt