Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimim var. Yeniden başvurabilir miyim?

SENTURK_57

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Merhaba ben böbrek nakilliyim 2 yıl önce vergi muafiyeti için aldığım raporda % 40 oran vermişlerdi yeni düzenlemede böbrek nakli olanlar için % 70 e cıkardıkları oranla yeni rapor almak istiyorum eski raporumla direk hastaneye gitsem olurmu yoksa deftardarlıktan yen bir üst yazı daha almam gerekirmi teşekkürler.

Evet rapor oranınız yükseldiği için bir üst vergi dilimine geçebilirsiniz yapmanız gereken iş yerinizden çalıştığınıza dair belge alarak Maliye'ye müracaat etmeniz ve yetkili hastaneye sevk almanız gerekli...

Yeni konu açmak istemedim kusura bakmayın .. vergi indirimi almak için bir iş yerinde çalışma şartmı.. şuan çalışmıyorum boştayım hazır boştayken vergi indirimi için uğraşmak istiyorum.. nereye başvurmam gerekir nerden başlıcam.. yardımcı olursanız sevinirim..

Vergi indirimi icin, hizmet erbabi (calisan kisi), ve/ya serbest meslek (is yeri sahibi) olmak sart.

Aslında kendi başınıza rapor alıp onu defterdarlığa vermeniz de mümkün. Ama rapor için hastaneye ücret ödememek adına defterdarlıktan sevkle gitmek daha mantıklı...

Bir de, biliyorsunuzdur ama, yine de yazmış olayım: sakatlık indiriminizin 3. dereceden 2. dereceye yükselmesi emeklilik kritterlerinizi de lehinize olacak şekilde değiştirecek.

Üst Alt