Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimimi nereden görebilirim?

karatas_52

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
arkadaşalr yüz kere yazdım cevap yazan olmadı 2011 de vergi indirimi aldım şuan emekliyim ama vergim sürekliydi şuan s g d p le çalışıyorum herkes vergisinin durumunu nerden bakıyor tc mi giriyom sorgulamada çıkmıyor eviss ten ist vatan cadesinden almıştım takip numaramda yok vergim var ama internetten enrden sorgışatıyoruz

edevletten bak belki oradan görüntülersin sanırım ordan görünür

bazı illerde'ki maliye kurumunun sitesinde tc no ile görünür benim bildiğim istanbul.ve ankaranın maliye sitesinde sorgulama alanı var e devletten gözükmez

bu sitede cevap yazan yok nasıl site anlamadım adminler uyuyor galiba kaç kere soru sordum kendim dinliyorum

ben evis diye site var ordan bakıyorum vergim sürekli emekliyim 2 snedir ama orda gözükmüyor hiç bişi ama para alıyorum raporumda var

bilen yokmu burda yaş vergisi olan nerden bakıyor yazsın ne devlet şifresinde förünüyor nede eviste vergim sürekli emkliym vatan cadesinden aldım ama görünmüyor

Dosya No13850
TC Kimlik No
Ad SoyadNAZIM ŞENGÜN
Açıklama

BAŞVURU DURUMUNUZ
25.04.2014Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
07.01.2014Hastaneden rapor bekleniyor

arkadaşlar abimin 2 ay olacak hala gelmedi amarikadanmı geliyor acaba

birde şunu sorcam 2 snedir vergim var ama eviste gözükmüyor bişi çıkmıyor işyerinden parasını alıyorum neden indernette çıkmıyor

teşekürler 2 sene önce vergi aldım ben emekli oldum s g d p çalışıyorum vergi parasıda alıyorum ama eviste vergimi sorguluyorum çıkmıyor ne yapmam gerek

YAhu dert ettiğin şeye bak Yasin. Vergi indirimi ile emekli olmuşsun, yani vergi indiriminde bir sorun olma olasılığı sıfır. EVESİS'te görünse ne görünmese ne?

s g d p işe giriyom hangi vergi dairesi diyor bende vergim sürekli ama vergi ne zaman bitiyor

bende belgelerimi vereli tam bir haftayı geçti bugün bende göremiyorum eviss de birşey...

orda gözükmesi için ne kadar zaman geçmeli acaba*

1 aydan önce görünmesi mümkün değil zaten.

şu an gözüküyo oturan boga

rapor bakanlıga gönderildi yazıyo...

toplam 2 haftada bu yazı çıktı hayırlısı bakalım...

teşekkürler.

emeklilik

[FONT=Verdana]1[/FONT][FONT=Verdana]10.07.2014[/FONT][FONT=Verdana]İSTANBUL SGİM BAĞCILAR SGM EMEKLİLİK SERVİSİ-1[/FONT][FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]2[/FONT][FONT=Verdana]10.07.2014[/FONT][FONT=Verdana]İSTANBUL SGİM BAĞCILAR SGM EMEKLİLİK SERVİSİ-1[/FONT][FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI[/FONT]
abimin başvurusunda bu yazıyor ne dmek bu emkli başvurusu yaptı vergi indirimiyle

Evrak akışının işlediğini gösteriyor. Yani sizin başvurduğunuz yerden çıkarılmış, bir üst kuruma gönderilmiş şuan incelenmek üzere. Orada, şahsa veya kurum dışına zimmetten çıkarıldı yazdığında size gönderilmek üzere çıktığı anlamına geliyor. Şuan yapmanız gereken beklemek.

tşk abimin vergiyle emeklilik başvurusu yaptıda vergiyide yeni almıştı zaten sorun olmaz inşallah

[FONT=Verdana]1[/FONT][FONT=Verdana]10.07.2014[/FONT][FONT=Verdana]İSTANBUL SGİM BAĞCILAR SGM EMEKLİLİK SERVİSİ-1[/FONT][FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]2[/FONT][FONT=Verdana]10.07.2014[/FONT][FONT=Verdana]İSTANBUL SGİM BAĞCILAR SGM EMEKLİLİK SERVİSİ-1[/FONT][FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI[/FONT]
[FONT=Verdana]3[/FONT][FONT=Verdana]14.07.2014[/FONT][FONT=Verdana]KURUM DIŞINA[/FONT][FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]

abim vergiyle mekliliğe başvurdu bunlar yazıyor ne dmek bunlar anlamadım

vergi indiriminden yararlanmak için yapılan sadece gelir vergisi kesmiyorlar,bordroda o sıfır gözüküyor . öğretmenlerin ek derslerindende gelir vergisi alınıyormu acaba? çünkü onlardanda miktara göre kesinti yapılıyor.

benim sorum vergisi var emeklilik başvurusu yaptı durumu ney bu yazıyor [FONT=Verdana]1[/FONT][FONT=Verdana]10.07.2014[/FONT][FONT=Verdana]İSTANBUL SGİM BAĞCILAR SGM EMEKLİLİK SERVİSİ-1[/FONT][FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT][FONT=Verdana]2[/FONT][FONT=Verdana]10.07.2014[/FONT][FONT=Verdana]İSTANBUL SGİM BAĞCILAR SGM EMEKLİLİK SERVİSİ-1[/FONT][FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI[/FONT][FONT=Verdana]3[/FONT][FONT=Verdana]14.07.2014[/FONT][FONT=Verdana]KURUM DIŞINA[/FONT][FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]

[FONT=Verdana]3[/FONT][FONT=Verdana]14.07.2014[/FONT][FONT=Verdana]KURUM DIŞINA[/FONT][FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
bu nedem oluyor emeklilik başvurusu yaptık

yasin islem bitmis evine postalanmıstır hayırlı olsun. aynı sureci bende yasadım gecen sene.174 tlf sorgulayabillirsin

[FONT=Verdana]4[/FONT][FONT=Verdana]21.07.2014[/FONT][FONT=Verdana]KURUM DIŞINA[/FONT][FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI[/FONT]
[FONT=Verdana]Sıra No[/FONT] [FONT=Verdana]Tarih[/FONT] [FONT=Verdana]Birim[/FONT] [FONT=Verdana]İşlem[/FONT]

abim vergiyle emeklilik başvurusu yaptu bu durum ne anlama geliyor

kurum dısına yani size postalanmıs demek. maas baglanmıstır sgk dan sorgulayın

Üst Alt