Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indiriminde çok düşük oran verecekler!?

emili

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ya arkadaşlar kafayı yeycem benim 2004 den beri ege üniversitesinden %55 işkur içinde alsancak devlet hastanesindende % 64 rapor aldım gelgelelim emekli olma zamanım geldi vergi indirimi almak için dün kurula girdim çok düşük olcanı benim zararıma olcanı %35 40 olcanı ankaranında biraz indirceni söylediler ve ankaraya gönderdiler baba 64 lük raporu devamli olarak verdiler ama bu ne dedim gene siz verdiniz bu 64 ü işte puanlar düştü böyle oldu şöyle oldu bu kadarmı düştü arkadaş yaaaaaa delircem ve benim emeklilik suya düştü itiraz eden mahkemeye başvuran varmı acaba bilgilendire bilirmisiniz beni

Ortopedik hipo troid hastasıyım

emili

evet hipotroid ten alacağınız oran zaten 10 puan diğer ortopedik rahatsızlıklarda maalesef oranlar çok düşürüldü mesela sizin dediğiniz zamanda % 50 verilen oranı örnek 20 ye düşürdüler malesef

ama nedennnnn daimi süreli diyor raporumda ölene kadar buuuu olmalı

başka hastaneden deneyin şansınızı

rapor sürekli olmalı 2004 işe gırerken vergı ındırımı aldınmı rapor süreklimydi süreklıyse birdaha rapor ıstememesı gerek ıtıraz et hata yapmışın ılk işe girişte vergiindirimiyapsaydın sorun çıkmıcaktı

Üst Alt