Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indiriminde oran düşerse 2022 maaşı kesilir mi?

sivrisinek

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
yani yuzde 45 raporu indirirlerse hastanede bu 2022 maasini etkiliyor mu. yani 3 aylik kesiliyor mu. esim icin konusuyom. ben calisanim.

vergi inirimıne hak kazandım diyelim. ne kadarlık bır artış olacak.
yani arastırmalarım sonucu şunu buldum.
  • İş gücü kaybı oranı %40 ile %59 arasında olan 3. derecede engelliler için 190 TL
  • İş gücü kaybı oranı %60 ile %79 arasında olan 2. derecede engelliler için 410 TL
  • İş gücü kaybı oranı %80 ve üzeri olan 1. derecede engelliler için 800 TL
  • yani ben %45 isem maaşıma +190 tl olarak mı yansıyacak. ama bulent abı 30-40 tl cıvarı bısey soyledı. başka bısey ıcın mı soyledı . pek anlayamaım. maasıma +190 tl mı gelecek. bılgılendırırsenız sevınrıım.

betül sorunu 2022 aylıkları ile ilgili forumda sorarsan kimse cevap yazmaz boyle ablam. Sorunu yneticilere soyle ya ilgili foruma taşısınlar ya da sen şu forumda sor sorunu:http://www.engelliler.biz/forum/sakatlik-vergi-indirimi/

ayrıca diyelim ki vergi indirimi için gnderdiğin raporu Ankara sağlık kurulu düşürdü. bu 2022 aylığını etkilemez.
çünkü ankaraya gnderilen rapora kurum mudahale etmiştir ve o kurumla alakalı bir şey bu.
Önemli olan hastanede aldığın rapordur. diyelim ki sen hastaneden yuzde 45 aldın ama Ankara bunu yüzde kırk altına düşürdü. işte Ankara'nın bu mudahalesi 2022 aylığını etkilemez.
2022 aylığı açısından önemli olan hastanenin verdiği yüzde 45 oranlı rapordur.

Üst Alt