Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vergi indiriminde oranım düşerse iş için aldığım rapor iptal olur mu?
benim iş için özürlü raporum var ve kimlikde özürlü için 15 yıl önce almıştım simdide vergiden muaf için alacam bu raporu düşük alırsam benim iş için aldıgım raporda iptal olurmu..
benim iş için özürlü raporum var ve kimlikde özürlü için 1999 yıl önce almıştım simdide vergiden muaf için alacam bu raporu düşük alırsam benim iş için aldıgım raporda iptal olurmu ben az önce okudum eski raporu noterde aslıdır diye yaptırılsan olurmu vergiden muaf için
erken emeklilik için birde eskisini notere götürülsen aslıdır diye onaylatırsan olurmu olurmu öyle bişe varmı yada bunun için yiniden heyetemi baş vuracam devlet dereceleri çoook düşürdü ne yapacam bilmiyom eskisi yüzde 40 ayak ortapedi
kurt01, vergi indirimi için elinizdeki raporu kabul etmezler. Raporun çok eski çünkü.
Yeni rapor için yetkili bir hastaneye sevkeder ilgili Kurum seni.
Sen en iyisi işin içinde erken emeklilik de olduğu için erken emeklilikle ilgili durumunu şuradan sor ve bilgilenmeye çalış:Emeklilik
Her açıdan durumun degerlendirilir ona göre yol haritanı belirlersin o forumda ve emeklilik işlemlerini daha bilinçli takip edersin aldığın bilgilerle .