Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indiriminde rapor oranı düşerse EKPSS'ye giremez miyim?

walkıng25

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Arkadslar raporum %55surekli kronik damar tıkanıklığı vergi indirimi almak istiyorum ama raporum düşerse engelli memur olmama engel olurmu yardımcı olursanız sevinirim.

Rapor tarihi yeni olduğu için % 40 altına düşme ihtimali yok. O kadar fazla puanı kırmazlar bir anda. Ayrıca raporunuzu kullanmaya devam edebilirsiniz, engel olmaz. walkıng25

KKELEBEKK
KONU HAKKINDA BİR ŞEY SORCAM BENİM %42 RAPORUMUN TARİHİ 2013 SÜREKLİ
BEN vergi indirimi için yolladım %15e düşürdüler.Lakin iş yerinde 3.DERECE engel durumu yazısı var bakanlıktan yazı gelmeden önce engel durumu boş gözüküyordu.

Sonuç olarak rapor devam ediyor ama vergi indirimi hakkımı yediler. KKELEBEKK hanım ; "Rapor tarihi yeni olduğu için % 40 altına düşme ihtimali yok. " kesin konuşmayalım lütfen :)

Rahatsızlığa göre değişebilir veya itiraz edildiğinde haklarınız yine devam eder. Sadece uğraştırırlar biraz 16 Aralık 2010'dan sonra verilen oranlar belli zaten.

@KKELEBEKK

İtiraz ettim lakin benim durumum biraz farklı..

Amacım çıkıntılık yapmak degil sakın yanlış anlaşılmasın durumum Sadece itirazıma gelen cevapta belirli sebeblerden dolayı yükseltilemez raporunuzu yenileyin gibi bu tarza yakın bir cevap geldi. Rapor hala işlevli sadece vergi indirim olmayacak yeni bir başvuru yapcaksam eğer raporu yenilemem gerekiyormuş. :) yani devletimiz daim olur İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHH... :)

Kanımca devletimizde bizleri istemeyen insanlar sayesinde(yüksek kısımlarda) birşeyler dönüyor. İnanıyorum ki güzel şeyler olcak ama ya biz görürüz yada evlatlarımız...

Biz yine garantiye alalım 3.atamadan sonra başvuru yapalım bakarsın ataniriz olmaz mı Kelebek hanım tşk ederim vermiş olduğunuz bilgiler için birde aldığımız vergi indirimini 2025 de emekli olucam orda kullanabilirmiyiz?

Ankara Vergi Yüksek SAĞLIK Kurulunun oran düşürme yetkisi elinden alındı!

vergi indirim oranı ile normal engel oranı farklıdır yani vergi indirimde düşürme olsa bile bu sadece vergi indirimi alamıyorsunuz anlamına gelir, normal engelli statü haklarınıza hiç bir şy olmaz memur olabilirsiniz
bu hep böyledir böyle devam eder

walkıng25 vergi indirimini kazandıktan sonra süresiz olursa emekliliğini ssk'dan yapacağın zaman kesin olarak işe yarar. Ancak memurluktan emeklilikte vergi indirimi şartı yok onu söyleyelim.

Sağlık kurulu raporu tekrar değerlendirmek için geri iade edebilir ama oran düşürme yapamaz
Ali Tezel - Emeklilikte vergi indirim 'engeli' kalktı - Bloomberg HT

Şahsen ben kendimi örnek vereyim daha önce raporum 41% idi Ankara 32% yaptı sonra bir iki yıl sonra tekrar baş vurdum 2016 yılı
oran düşürme olmadı fakat eksik veya şü ,şü nedenlerden dolayı tekrar hastane sevk istedi !

Skolyoz23

Bu dediğinizi uygulamiyorlar su anda tüm hastanelerde sistemde en son rapor gözüküyor 2010 da göreve başladım 2013 de vergi indirimi başvuru sonucu kurumsal başvurdum yeni rapor mevzusu oldu ama vergi indirimi için dediler ama gel gelelim öyle yapmamış lar sistemde su anda düşük oranlı rapor var ama başvuru işlemlerinde vergi için indirim diye yaptırdık ama gel gelelim hastaneler mi çakal ne gelen raporda vergi indirimi sonucunuz 40 altı geldi şimdi tekrar ekss sınavına eski raporla başvuru yapılıyormu

teknik unvanlı göreve ve kuruma geçmek için elinde eski rapor var asli gibidir fotokopide var hastane verdi o zaman sistemde olsa vermemesi gerekmez mu Hocam o zelliklede oturanboga bülent beyden cevap bekliyorum ben bu raporla en pas başvursam bir sonraki sınavda kazansam göreve başlasam su anda memurken tektekniker olsam senin raporun olmaz derlermiş bu araştırma sonucu görevden mi atarlar yoksa eski göreve mi dönerim okuduğum yorumlarda bimer ilk süreli raporlar hep geçerlidir diyor ama uygulama farklı bu konuda net bilgisi olan varmı

özellikle bazı yorumlarda şunu okudum raporu 40 üstü memur olmuş sonra oran düşmüş vergi sonrası ama sonra sınava girmiş kurum değiştirmiş bunlara sonra bir yaptırım oluyormu engelli vekiller ne yapıyor ok merak ediyorum sürekli raporda iyileşme yok oranlar dusuyor bana net bilgi verebilecek var mi

Benim bildiğim sistemde son raporun gözükür o raporlar ekpss ye girebilirsin veya giremezsin, ancak vergi indirimi almadan önce ekpss ile atanıp memur olduktan sonra vergi indirimi alamazsan memurluktan atmazlar sadece büyük ihtimal erken emekli olamazsın çünkü vergi indirimi alamazsan yani artık engelli sayılmıyorsan büyük ihtimalle emekli olacağın zaman da engelli sayılmayacaksın demektir.

Son rapor için kurumsal başvuru resmi yazışmalar ve evraklar vergi indirimi icin olduğunu ispatlasam dahi itiraz etsem yada etmesem eski raporla sınava başvuru yapılmıyor sürekli olan raporlara tekrar rapor kanunda yazmıyor mu birde hastane yönetimini yaptığı hata için suçlu bulmazlarmi bana vergi indirimi için resmi yazı ile badvuru yaptırıyorlar hastane benim başvuru nedenimi sağlık kurulu raporu olara çıkarıyor arsiv de kayitlarda duruyor r ilk raporu bazılbazıları yeniden sınava girmese yada adam özel sektosektörde Çalışan adam 40 üstü rapor almış onunda oran düşmüş sonra ekpss ye başvuru yapmış eski raporla göreve başlamış ondan sordum eski rapor geçerli o zaman kusura bakmayın yazıların bazıları bozuk oldu klavyeden

Hem geçersiz hem geçerli olamaz, sizin cevabınız tam net değil sanki.

Hocam bende zaten bunu anlamadım memur ler nette okudum burada bu sitede yorumda okudum oturan boğada yorum katmış adam ise eski raporu ile kpss üzerinden girmiş burda net olmayan bir şey yok böyle birşey varsa yapılıyorsa o zaman hak var mi diye sordum yapanlar niye yaptım desin eğer kanunen yasaksa engellilerin bazıları dan beklenir sasirmam ben burada yapan çoğunluk varsa o zaman bimerinn cevabı emsal gibi birşey karar denmez vergi indirimi için başvuran bir kişiye nasıl kanunen bu rapor geçerli denir başka net birşey diyecek yokmu Hocam sen cevap veriyonda tam net değıl

Üst Alt