Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indiriminde rapor oranı düştü. Bu durumda emeklilik hakkım ne oldu?

emrock

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
2000 yılında almış olduğum rapor %40.
daha sonra çalıştığım yer vergi indirimden yararlanmam işin beni tekrar gönderiyor ve 2. ye rapor alıyorum % 25 düşüyor...
benım elıme rapor falan vermedıler ılk rapor var elımde %40 olan...

şimdi size sorum benım ilk raporum mu geçerlıdır yoksa %20 düşen mi. ama o rapor bende yok bende olan %40
kafam karıştı..

yardımcı olursanız sevınırım arkadaşlar...

bir de raporum 2000 yılında alındı.. raporda süreklidir yazıo.. .tekrar rapor almak gerekır mı yenılemek gibi bişi yanı???

Vergi indiriminden %20 almanız demek, erken emeklilik hayalinizin suya düştüğü demektir. O raporun emeklilik için artık hiçbir önemi kalmadı. Yapmanız gereken şey hastaneye gidip yeni yönetmenliğe uygun tekrar rapor çıkartıp itiraz etmektir.

İnşallah düşündüğün gibi bir sonuç çıkar.

benı ılk olarak işkur gondermıstı oraya...işkurda özürlü kadrosunda gözüküyorum...benım anlamadığım konu işkura gittim konuyu anllattım o zaman dedım benım ozurlu durumum kalktı heralde dedım ...yetkılı kısı hayır dedı o vergı ındırmı ıle alakalı dedı bızı baglamaz bızde ozurlu gozukuyosunuz ılk rapor gecerlıdır dedı..onda kafam karıstı benımde...buraya yazayım dedım...neyse bakam...bi ara gidip yenılıcez bakam ne olcak...

Bu ilginç bi durum ve çok sıklıkla karşılaşıyoruz bu olay bir kazınlmış hakmıdır yoksa eskiden eglli idik şimdi sağlammı olduk burda bir sorun oluşmuş kimse bişey bilmiyor netleştirmek lazım.

neyse sağlık olsun :)) saol ilgin için

Maalesef emekli olmak için vergi indirimi alma sorunu benimde sorunum.

malulen emekli olmak için 08.03.2007 tarihli 1409 sayılı adana numune ve araştırma hastanesinden aldığım raporumun % kaç olduğunu halen bilmiyorum. dilekçem 2 kere ankara yüksek sağlık kuruluşun dan ret cevabı ile geri döndü.
Elimde halen tedavi ve tahlil sonuç belgeleri mevcut. Vergi indirimi almam gerekiyor. fakat alınan o rapor geçersizmiş.
Sedef hastalığının bir kolu olan psoriazis vulgaris den vucudumun tamamı rahatsız olmasına rağmen,şeker,hipertansiyon,astım,norolojik ve psikolojik bozukluk da benim kan kardeşim oldular.

Umudunuzu kırmadan yolunuza devam etmenizi öneririm. hedef olmadan başarı yakalanmaz.

saygılarımla.

Üst Alt