Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indiriminde rapor oranı düşünce eski rapor kullanılamaz mı olur?

enesima

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
2009 yılında %60 engelli raporu aldım.2012 haziran ayında vergi indirimi için vergi dairesine baş vurdum.2012 kasım ayında tekrar rapor aldığım hastaneden saglık kuruluna girmem istendi ve girdim.%60 olan raporum %25 e düştü.ankarada bu işten bi şey anlamadı ki herhalde hakem hastaneye sevk etti.ama ben hakem hastaneye gitmedim.şimdi %60 olan raporum halen geçerlimi.çünkü nisan ayındaki ekpss tercihinde bulunabilirmiyim

%60 rapor şuan geçersiz. Kimlik no ile girildiğinde size %25 oranında rapor verilir...

Şimdi sorum olacak:
Bu olay ne zaman yaşandı? eğer olay 2012 yılında yaşandı ise; Şimdi herhangi tam teşekküllü hastaneye gidip tekrar rapor alabilirsiniz. Tekrar heyete girmeniz sizin için iyi olacaktır.

2012 kasım ayında yüzde 25 verildi.Ankaradan hakem hastaneye gitmem istendi ama ben gitmedim.Ayrıca heyet raporumu TC no ile nereden sorgulatabilirim

Üst Alt