Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indiriminde rapor oranım düşerse tüm haklarım biter mi?

mehmetay

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba iyi akşamlar bir sorum olacaktı bu sitede yeniyim. vergi indirimi için vergi dairesine başvuru yaptım.süresiz 2016 da almış olduğum %50 raporum var oranın% 30 kilodan almıştım daha sonra mide küçültme ameliyatı oldum 80 kiloya düştüm .vergi indirimi için hastaneden tekrar rapor istediler oran % 40 ın altına düşerse sadece vergi indirimimi kabul olmuyor yoksa tüm engelli haklarım ekpss gibi engelli olarak bir yerde çalışmanı vs etkiliyor mu?.ilk aldığım tamamen iptal mi oluyor.yoksa tüm haklardan aynı yararlanıp erken emeklimi olamıyoruz yardımcı olursanız sevinirim.

mehmetay mrb son alacağınız rapor sitemde en güncel
Rapor olur eski raporunuz iptal olur
Vergi dairesi eski raporunuzu kabul etseydi eger
Raporunuz iptal olmazdı sadece vergi indiminden
Yararlanmazdınız diğer tüm engelli haklarından
Faydalanmaya devam edebilirdiniz.

Teşekkürler hastanaye gitmesem birşey olurmu işi şansa atmamak için vergi indirimi müracaatım iptal olur mu?yoksa muhakkat gitmelimiyim.

mehmetay vergi indirimi için hastaneye gittmezseniz bir sorun olmaz vergi dairesinde dosyanız açık kalır ilerde başvura bilirsiniz tekrar.

Üst Alt