Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indiriminde süresiz raporumun yenisini isteyince süresiz rapor geçersiz mi?

potti.38

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Engelli indiriminde süresiz raporumun yenisini isteyince oran düşünce süresiz rapor geçersiz mi oluyor çünkü süresiz raporumla memur oldum o zaman memurlukta mı iptal oluyor nasıl oluyor kazanılmış hak iptal mi oluyor yoksa sadece vergi için başvurduğum rapor vergi indiriminde mi geçerli oluyor ikisi ayrı şey mi acaba ?

kardeşim vergi indirimin sürekli raporun tarihine bakarlar 2013 yılının dan önce alınan raporların yenisini
istiyorlar tekrar rapor istiyorlar eger aldıgınız raporun oranı düşük olursa bu sizin memurlugunuzu etkilemez
sadece indirim alamzsınız

Raporumu 2012 yılında aldım o zaman süresiz raporumla faydalandıgım memurluk ücretsiz otobüs kartı falan etkilenmez dimi sadece vergi indirimi olmaz yani böyle mi oluyor ?

Yani engelli süresiz olan raporum ömür boyu geçerli dimi

bnde 2012 yılında %40 raporum var verği indirimi için 1 ay önce gönderdim fakat şuan korkuyorum.. oranımı düşürecekler diye çünkü böyle bişey olursa erken emeklilikten yaralanamicam ne yapabilirim.?

Görüşeceğim bir yer varmı ? verği indirimden faydalanmak için. bu konuda yazan numaraları aradım fakat kimseye ulaşamadım...!!!

potti.38

Evet, raporda süre kısıtlaması yoksa rapor tüm haklar için "ömür boyu" kullanılabilir. Vergi indirimin neticesi raporun başka haklar için kullanılmasına mani sayılamaz.

bir öyle bir böyle halla doktorlar boktan kararlar alıyor

Üst Alt