Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indiriminde tablo değişikliği talebi, Tablo4'e göre değerlendirme..?

Perihan mercan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba ben hepatit b taşıyıcısıyım ve 2012 Ekim'de belimde kayma ve defermasyon olduğu için ameliyat oldum. Altı tane platin takıldı. 657 devlet memuruyum. Ünv.hastanesinden yüzde 42 engellidir raporu aldım. Ve saglık bakanlığına gönderdim.bana gelen cevapta tablo 4'e göre değerlendirilmesi istenmektedir idi. Dr. Bana tablo-4'e göre yapılan değerlendirmenin yatalak olanlar verilen bir rapor olduğunu söyledi.Kısacası bu tabloya göre bana üç hekim imzalı sağlam raporu verdiler. Ben bu durumda ne yapmalıyım. Bana yardımcı olursanız sevinirim.

Öncelikle geçmiş olsun.Başlıkta vergi indirimi yazmışsınız, vergi indirimi almak için defterdarlığın gönderdiği hastanede heyete giriyorsunuz cıkan sonucu hastane Ankara merkez sağlık kuruluna yollar.Orada raporun yüzdesi incelenir sonrasında rapor defterdarlığa, defterdarlıkta işyerine yollar.Vergi indiriminden faydalanır veya faydalanamaz yazısı gelir.Diğer aldığınız raporlar gecerli değildir fakat hastalıkla ilgili tettkikler varsa dediğim yol doğrultusunda tekrar defterdarlığa başvurun.Sizdeki raporla ancak ,iski, telekom,taşıma araçlarında indirim vb. hizmetlerden faydalanabilirsiniz.

Üst Alt