Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimindeki oran emeklilik maaşı yükseltir mi?

slan

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
1
vergi indirimindeki yüzde oranı emeklilik maaşını etkilermi
mesela 1.dereceden emekli olan daha yüksek mi maaş alır

Plumeria

emekli maaşını erkiler mi diye sormuş arkadaş , senin verdiğin biligi çalışanlar için şekerim.
Örnek ben 3.derece engelli olarak emekli olsam 1. derece vergi indirimi olan daha yüksek mi maaş bağlanır şartlar ve koşullar aynı olmak şartıyla.

Dereceler sadece erken emeklilik yıllarını etkiler. diğer seceneleri yöneticimiz bildirmiş.

Peki maaşı etkiler mi? Hayır...
Çünkü hrks zamanı geldiğin emekli olduğunda normal bir çalışan gibi emekli maaşı alır. Buraya kadar sizin sorunuzun cevabı HAYIR olacak. Ancak farklı çalışma süreçleri olduğu göz önün alınırsa yani her dereceden bir birey 30 yıl çalışır ve sıkılırsa cevap: maaş yukarı doğru değişir. Ancak Asgari ücretten biraz yüksek ile 2500(bu rakam değişir) den az maaş alıyor ise aşağı doğru değişir.

İron teşekkürler henüz uyanamadım heralde ben normal maaş gibi okudum emeklilik kısmını hiç görmedim.

Mr.No arkadaş cevaplamış sağolsun.

Üst Alt