Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indiriminden doğan hakkın geriye dönük ödenmesi şartları nedir?

YalçınGünel

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Vergi indirim evrağı geldi. Ekim 15 maaşından önce evrağı verdim. Evrakta rapor tarihi olan 6 Mart itibariyle uygulanır yazıyordu.Yani her ay 50 liradan çarpı 7 yapıp bunu toplu olarak mı yatıracaklar???
Şuanki bordroma baktım sadece vergiyi 50 lira az kesmişler.Diğer ayları nasıl verecekler bana ben 2005 girişli emekli sandığındaki bağlı jandarmada memurum.Cevap verenlere şimdiden teşekkürler.

Merhaba abi raporu gönderdiğin tarihle raporun ulaştığı tarih arasındaki farkı işyerinin baglı bulunduğu vergi dairesine iadeli taahhütlü dilekçe yazacaksın sonra dilekçeyi yazdıktan sonra posta yoluyla göndereceksin kaçıncı dereceden yararlanıyorsan aradaki farkı eft yoluyla hesabına yatıracaklar özelden numaramı veririm birebir de anlatırım tamam

Çok teşekkürler.Özelden numaranızı yazarsanız 15 inde maaşta ayrıyeten yatmaz ise sizi ararım.

Simde ben çalışıyorum ağustos ayında vergi indirim icin başvurdum çıkarsa geriye dönük vergi indirim icin para alabilir miyim

Evet alabiliyorsun ama gönderdiğin tarihle işyerine bildirilen tarih arasındaki farkı derecene göre para yatırıyor işyerin

tayfun01 bey maaş ile birlikte yatmadı para.0505 806 04 92 numaradan bana vatsap aracılığı ile dilekçe örneği yada fotosunu atarsanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

Üst Alt