Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tüm sigortalılık süreniz hep aynı ilde oldu ise benim gibi 18 günde e devlette tahsis numaranızı görebilirsiniz .
müracaat ettiğiniz ayı takip eden ayda da aylığınızı alırsınız ...
lili hnm,e devlette hangi linke bakacağız bilgi verirmisiniz..ben de hep aynı ilde sigortalı olarak çalıştım.20 şubatta başvuru yaptım ssk sitesinden evrak takipte orda burda diye bir şeyler yazıyor.
e devlette sisteme giriş yapın (tc no ve şifreyi) ilk sayfada aşağı ya bakın 4a hizmet dökümü yazıyor tıklayın tahsis numaranız çıkınca orada sonuçlanmış demektir ...
Cevaplar için teşekkürler aynı il derken lili hanım hep istanbuldan ödendi primlerim bu arada özel sektörde çalışırken İstanbul yalnız kamuda çalışırken sanırım ankara üzerinden bu arada daha başvuru yapmadım bunu belirtmedim kusura bakmayın daha araftayım şu an bir kaç ay içinde netleşecek diye umuyorum vergi indirimi bitti yeniden başvuracağım şuan atamam yapılıdı 4.c li olarak adalet bakanlığına ama daha işbaşı vermediler ondan sonra vergi indirimi süresi bittiginden yeniden çıkardığım raporumla indim için başvuracağım ondan sonra hayırlısıyla emekliler kervanına katılmayı düşünüyorum kısmetse
slm arkadaşlar %41 vergi indirimi aldım,2005 sigorta girişim var, şu an çalışıyorum,bildiğim kadarıyla 20 sene 4000 güne tabiyim, bu 20 seneye 2005 ten bugüne kadar dahilmidir.1986 doğumluyum sizce nezaman emekli olurum