Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indiriminden emeklilik başvuru evrakları nelerdir?

Yurtsever

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Bugün SGK ya vergi indirimi emekliliği için başvurdum benden istenen evrak sadece VERGİ İNDİRİMİ ONAYI fotokopisi başka birşey istemediler tabi emeklilik başvuru formunu orada kendileri veriyor doldurmak için başka birşey istemiyorlar

Ayhan bey merhaba yakin zamanda kismet olursa bende basvuru yapacagim bu vergi indirim onayi fotokopisi dediginiz evrak nasil bisey bi ornegini buraya ekleyebilirmisiniz

bende yakın zamanda emekli olacamda inşallah devlet yasaları degişmez

Hayırlı olsun kardeşim bende 20 şubattı bekliyorum.

Ayhan bey merhaba yakin zamanda kismet olursa bende basvuru yapacagim bu vergi indirim onayi fotokopisi dediginiz evrak nasil bisey bi ornegini buraya ekleyebilirmisiniz
erkan medeni

Vergi indirim başvurusu sonrasında çalıştığın işyerine gelen evraktan bahsediliyor.İşyeri o yazının bir kopyasını sana verir.SGK'ya emeklilik için başvururken yanında bulunmalı.

Bu sitede çeşitli arkadaşlar deneyimlerini paylaşırken, bazıları başvuru sırasında hiçbirşey gerekmiyor diyor bazıları gerekli gereksiz her ihtimale karşı yanlarında mümkün olduğunca şey götürüyorlar.

Ben başvuru sırasında linkte ekran resmini aldığım vergi indirim kabul kağıdını, hastane raporumu falan götürmüştüm.Fotokopilerini çektirtip ikisininde kopyalarını almışlardı.

Screenshot by Lightshot

Emekli başvurusu sırasında zorunlu olan tek şey tahsis talep dilekçesi.
Vergi indirim yazısını bilgi olarak isteyen de var istemeyen de.
Yanınızda götürmeniz yararlı olur.

Selamlar yazımın başında dediğim gibi benden sadece vergi indirimi onayı belgesi dışında bir evrak almadılar ben izmir karabağlar sgk ya başvurdum.Erkan bey vergi indirimi onay belgesi ankaradan gelen başvuru sonuç kağıdı işyerine gelen onun fotokopisi ile başvurdum emeklilik için

Üst Alt