Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indiriminden faydalandırılmadığım için emekli de olamayacak mıyım?

ringocep

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
2000 yılında ise girmek için devlet hastanesinden aldığım %40 raporum var (bir gözüm çok az görüyor, bi de 1 ayağımda düz tabanlık var)
raporda süreklidir ibaresi var
ancak bu raporla vergi dairesine başvuruda bulundum vergi indiriminden faydalanamadim

şimdi 18 yıl çalıştıktan sonra emekli olabilecek miyim olamicakmiyim.,
yasadigim ilde faydalanabileceği tüm engelli haklarından faydalanabiliyorum ama 17 yıl sigortalı olarak özel sektörde çalışıyorum ancak vergi indiriminden faydalanamicagim
sürekli ibaresi olan bir raporum varken vergi indiriminden faydalandirilmamam normal mıdir 2002 yilindada vergi dairesine başvuruda bulundum orda raporu %38 olarak değerlendirdiler .

ringocep

Maalesef, yeni rapor alıp vergi indirim hakkı elde etmeden erken Yaşlılık emekliliği mümkün değil.

Peki arkadaşlar bi sorum olacak şuan elimdeki süreklidir ibareli raporun bir geçerliliği yok mu?

@ringocep

Vergi İnidirimi ve bunun sağladığı şartlarlan emeklilik için maalesef hiç bir hükmü yok.

Elinizdeki raporlan sadece oturduğunuz ilinzdeki toplu taşımalarda Digiturk, dsmart, Tivibu gibi dijital platformlarda. Turkcell, Turktelekom ve Vodafone gibi firmalardan indirim ala bilirsiniz. Daha bir kaç şey var ama pek işe yarıyan şeyler değil.

Üst Alt