Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indiriminden nasıl yararlanacağıma dair bilgi arıyorum..?

fatih1987

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Merhaba
Ben aranıza yeni katıldım. tam 1 ay önce %42 oranında sürekli engelli raporu aldım
Su anda çalışmıyorum. 2006 yılından 2015 nisanına kadar sigortam yattı. Vergi indiriminden faydalanabiliyormuyum ?
Aldığım raporla nereye başvurmam gerekir ?
Konu ile ilgili pek fazla bilgim yok. Acil yardım edebilirmisiniz

Vergi indirimininden faydalanmanın ilk şartı çalışıyor olmaktır.
Önce bir işe girmeniz gerekiyor,daha sonra raporunuz ve işyerinizden çalıştığınıza dair alacağınız belge ile bağlı bulunduğunuz vergi dairesine başvurmanız gerekir.

peki çalışmaya başlayıp vergi dairesine başvurdukdan sonra yeni bir rapormu alıyoruz yoksa elimdeki rapor yeterlimidir ?

elinizdeki rapor yeni olduğu için kabul edilir.
başvuruyu yaptıktan bikaç gün sonra işten çıkabilirsiniz.
yalnız başvuru sonucu işyerinize gönderilir.

Mrb arkadaşlar engin bilgilerinizden banada yardımcı olursanız sevinirim benim şuan %49 raporum var şeker tansiyon ve kalpte stentden dolayı ve vergi indiriminden yararlanıyorum 6 - 7 yıldır benim sorum şu %49 raporum zaten mevcuttu şimdi 8 ay önce baypas ameliyatı oldum ve rapor oranımı yükseltmem için ne yapmam gerekiyo mevcut haklarımdan herhangi bir kayıp yaşarmıyım şimdiden teşekkürler

Artısı eksisi ne olur

Hocam vergi indirimi aldığınız için hakkınız bakidir.
Eğer alacağınız rapor %60 veya daha üzeri olursa,vergi indiriminin sınıfı değişeceği için tekrar vergi indirimine başvurabilirsiniz.

Üst Alt