Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indiriminden sonra emeklilik için prosedür nasıl olacak?

Göksel yılmaz

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Slm eviste maliye bakanlığının onayı bekleniyor yazisi var. Peki onay gelince ne yapmam gerekiyor

Göksel yılmaz mrb
4a sgklı aktif çalışan iseniz gerekli gün ve hizmet yılınız tamamsa eğer vergi indiriminiz onaylandığında sgk gidip vergi indiriminizin olduğunu belirterek emeklilik talebimde bulunmak istediğinizi belirtin emekli olabileceğiniz ile ilgili belge isteyin bunu iş yerine verin kıdem tazminat vesayre için iş çıkışınız yapıldığinda sgk tekrar gidip emeklilik işlemlerinizi tamamlamak için baş vurursunuz.

umut2135

Hocam kolay gelsin
engelli Abo 2, %60 dan aşagı olamaz kuralı vergi indirimi ile emekli olmak isteyen içinde geçerlimi ?

2000 yılı giriş 5400 günüm var hep asgari ücret /40 raporla nekadar maaş bağlanır acaba ?

Göksel yılmaz

Online hizmet veren emekli maaşı hesaplayan siteler var. Orada hizmet dökümünü ekleyerek öğrenebilirsiniz. Burada emekli maaşınızı kolay kolay hesaplayamazlar.

Emeklilik

2000 yılında sigorta girişim 5709 günüm ve 43 onaylanmış engelliyim. Evisten vergi indirimi aldım emekli olmak icin vergi dairesinden yazıda aldım vergi indirimi icin ne yapmam lazim patronum işten cikarmiyor benden veya sgk dan yazı istiyor

Göksel yılmaz

İlçe SGK'ya bir dilekçe ile emekli olup olmayacağınızı sorun. Dilekçenize yazılı olarak yanıt verilmesini ekleyin. Emekli olabilirsiniz yazınızı alınca işverene verip çıkışınızı isteyebilirsiniz.

Online sitelere giriyorum. Bana 848 tl aylık yazıyor. Maaşallah çok cömertler valla. Saçamalık bu siteler. Resmisi dahil yani.

Üst Alt