Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indiriminden yararlanabilmek için heyete kaç defa girebilime hakkımız var?

sempatik7934

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
3 yıl önce vergi indirimi alabilmek için maliyeye müracat ettim olumsuz çıktı itiraz ettim oran yükseldi fakat yine yetersiz kaldı aradan geçen 3 sene zarfında rahatsızlığım ilerledi tekrar heyete girebilmek için maliyeye müracat için gittim maliye bana daha önce heyete girdiğimi ve olumsuz olduğu için tekrar işlem yapamayacaklarını söylediler ve il sağlık müdürlüğüne gitmemi söylediler öğrenmek istediğim vergi indiriminden yararlanabilmek için sadece 1 defa hakkımız mı var ve ne yapmam gerekiyor bir yol gösterirmisiniz yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler

Benim bildiğim kadarıyla altı ayda bir vergi indirimi için başvurabiliriz.Ben dördüncüde olumlu sonuç aldım.Vergi dairesindeki görevli memurlara altı ayda bir yeniden müracaat edebileceğinizi söyleyin,daha olmadı şefiyle müdürüyle görüşün.

Defterdarlıkta şefe çıkın ve durumu izah edin... Önceki başvurunuzda bulunmayan rahatsızlıkların meydana geldiğini ve bunun da güncel bir raporla belgelendiğini belirtip başvurunuzu kabul etmelerini isteyin.

Üst Alt