Vergi indirimnden yararlanıyorum 1. dereceden bu yüzden agi ücreti düşer mi? Brüt ücretim 907 tl yazıyor agi de 10,76 .. ben normal olarak agi ücreti olan 59,74 almam gerektiğini düşündüm ama hiç bir fikrim yok bunu çalıştığım şirketteki insan kaynaklarıyla konuştum bana direk şunu gönderdiler ben bişi anlamadım sizinle paylaşıyorum beni bilgilendirirseniz sevinirim ..
"" AGİ devlete ödenecek olan gelir vergisinden düşülüp çalışanın maaşına eklenir.Siz engelli olduğunuzdan dolayı ödediğiniz gelir vergisi indirimlidir ve tutarı 10,76 TL di.Dolayısıyla AGİ olarak maaşınıza yansıyan tutarda doğrudur.Örnek vermek gerekirse 170 TL gelir vergisi yansımış olsaydı 59,74 TL AGİ maaşınıza eklenirdi geri kalanı devlete ödenirdi. ""
"" AGİ devlete ödenecek olan gelir vergisinden düşülüp çalışanın maaşına eklenir.Siz engelli olduğunuzdan dolayı ödediğiniz gelir vergisi indirimlidir ve tutarı 10,76 TL di.Dolayısıyla AGİ olarak maaşınıza yansıyan tutarda doğrudur.Örnek vermek gerekirse 170 TL gelir vergisi yansımış olsaydı 59,74 TL AGİ maaşınıza eklenirdi geri kalanı devlete ödenirdi. ""