Merhaba 1968 dogumluyum ve 5889 prim günüm var.1999 yılında %40 özürlü olarak girdigim şirketten 2009 yılında krizden dolayı bütün tazminatım verilerek çıkartıldım.bu dönem içerisinde vergi indiriminde yararlanmadım.8 ay işsizlik maaşı aldım ve eşimin üzerinden saglık hizmetinden yararlanıyorum.03.2010 da devlet hastanesinden %69 gözlerimden ve%10 nefrolojiden rapor aldım.toplam%79 özürlü olarak.emekli olmam için vergi indirimi şart deniyor.
1.vergi indiriminden yararlamak için kendimi bir tanıdıgın yanında sigortalı göstermek istiyorum.acaba kaç günlik sigorta primi yatırsam bu vergi indirimin sonucunu alabilirim veya kaç gün yatırmam yeterli olur
2.eşimin üzeriden saglıktan yararlanmamın benim için bir zarırı olurmu
3.direk ssk den müracat edersek tekrar hastaney sevk ediyorlarmış elimizdeki raporu kabul etmiyorlarmış siz ne dersiniz.yol gösterirseniz sevinirim şuan işsizim teşekkürler
1.vergi indiriminden yararlamak için kendimi bir tanıdıgın yanında sigortalı göstermek istiyorum.acaba kaç günlik sigorta primi yatırsam bu vergi indirimin sonucunu alabilirim veya kaç gün yatırmam yeterli olur
2.eşimin üzeriden saglıktan yararlanmamın benim için bir zarırı olurmu
3.direk ssk den müracat edersek tekrar hastaney sevk ediyorlarmış elimizdeki raporu kabul etmiyorlarmış siz ne dersiniz.yol gösterirseniz sevinirim şuan işsizim teşekkürler