Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indiriminden yararlanmam için atmam gereken adımlar nelerdir?

*BÜLENT*

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
vergi indiriminden faydalanmam için atmam gereken adımlar nelerdir ?

Çalıştığın kurum yada kuruluştan çalıştığına dair bir yazı ile bağlı bulundugun il yada ilçe defterdarlığına müraacat edeceksın defterdarlık senı yetkılı hastaneye sevk edecek raporunu malıyeye yollayacak malıyede senın calıstıgın ısyerıne vergı ındırımını ve gecmıse donuk odeme yapmasını ıster yazı yollayacak bu kadar basıt.

vergi indiriminden faydalanmak için düzenlenmiş bir sağlık kurulu raporu
dilekçe
ve bağlı olduğunuz mal müdürlüğüne başvuru

Mal mudurlugumu ?

Defterdarlık sevketmezse o raporu nasıl alabılır?

raporum var direk raporla başvuru yapılabilirmi b.köy devlet hastanesinden aldım

Vergı ındırımı farklı konu guzel kardesım bu konu ıle ılgılı daha evvel almadınsa tekrar almak zorundasın ha raporunu yanında gotur yardımı olacaktır.

Herhangi bir vergi dairesine gitsem yarımcı olurlarmı yoksa belirli bir yer varmı

Bakırköy devlet hastanesinden yakın zamanda raporunu aldıysan direk işyerinden aldığın dilekçe, 1 ad. resim ve formu doldurarak defterdarlığa gidebilirsin. Defterdarlık cevizlibağdaki yeşilkunduranın 7. katında

yabangülü7234;

Bu dedıgın olsun bırakmadıgım bıyıklarımı olmadı kirli sakalımı keserım keske olsa baska bırsey ıcın alınan rapor ne olursa olsun kabul olmaz vergı ındırımının raporu ayrıca alınır defterdarlık yada malıye ne olursa olsun senı hastahaneye sevkedecek egerkı raporun vergı ındırımı nı ..... derece hakedıyor konulu degıl ıse .

Onların sevk ettiği hastaneden yeniden mi almam gerek raporumda vergi indiriminden faydalanabilir yazsadamı olmaz

Edip bey ben 2009 ekim ayında defterdarlık sevki almadan direk hastaneye gittim ve rapor almak istiyorum dedim, ne için alacaksınız diye sordular ve bende vergi indiriminden yararlanmak istiyorum dedim ve heyete girip %40 oran alarak raporumu aldım. Raporumu işyeri dilekçesi, resim ve formla defterdarlığa teslim ettim. Kimse bana birşey demeyip kabul ettiler. Ama malesef ankaradan oran %36 geldi. Ben bıyıklarınızı kesmeyin derim:)

Raporunuzda vergi indiriminden yararlanabilir yazıyorsa kabul ediliyor

İstanbul defterdarlığı yeşil kunduranın yanınamı taşındı, yeni yerleri hayırlı olsun :)

yabangülü7234;

Buraya kadar kabul
1 Vergı ındırımı serhı koydurdunuz
2 ozel gıttınız ucretı ıle aldınız defterdarlık sevkı yoksa ucretsız alamazsınız
3 Sonuç: ..... derece vergı ındırımınızı defterdarlık hangı kuruma bıldırecek ? ve basvuru tarıhınden ıtıbaren kımden alacaksınız kesıntınızı ?
Arkadasım 2009 yılı temmuz ayında emeklı oldum bu ıslerı yasadım saygısızlık degıl amacım bu sıtede 1 emeklılık 2 arabalar 3 bilgi işlem bıyıgımı kestırecek adam yok sanırım

Edip bey bende kesinlikle saygısızlık etmek istemem, sadece bizzat kendi yaptığım şeyleri yazdım buraya kulaktan dolma değil. Hastaneden raporumu ücretsiz aldım ve Defterdarlık raporumu ve belgelerimi aldı ve 2 ay sonrada Ankaradan işyerime rapor sonucum geldi.
Rapor sonucum olumsuz olduğu için 2 gün önce yeniden defterdarlığa başvurdum ve bugün hastane heyetine girdim. Şimdiki sonuç ne olur bilmiyorum. Ama defterdarlıkta benim geçen seneden dosyam olduğu için hastalığımın ilerlediği konusunda bir dilekçeyle yeniden başvurdum.

Bende dıyorumkı ıste o defterdarlıga basvurmadan dırek basvurursan
1 Ücret ödersın,
2 O raporu sana elden veremezler
3 O raporu defterdarlıga postayla yollarlar sana elden verme yetkılerı yok onlarda ısverenıne posta ıle yollarlar
anlatmak ıstedıgım bu her sekılde defterdarlıga arkadas ben burada calısıyorum yada sıgorta gunum doldu emeklı olmak ıstıyorum demen lazım defterdarlık sgk ıhtıyarlıga yazı vermezse emeklı olamazsınnnnnnnn

Üst Alt