Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimine başvuracağım. Süreç nasıl ilerleyecek?

Konular
4
Reaksiyonlar
0
Vergi indiriminden ve engelli kadrolarından iş bulabilmek için,araştırma hastanesine gidip,direk sağlık kuruluna başvurup,gerekli muayeneleri oldum.%40 epilepsi,%8 bel fıtığı oranı verdiler.17 nisanda da heyete gidicem.Sorum şu;
1)Raporu aldıktan sonra da,vergi dairesine başvurma hakkım varmı.
2)Bana verilen evrakta,vergi indiriminden faydalanmak istiyorum maddesini işaret ledim,tekrardan vergi dairesine gitmek zorundamiyim,yoksa bana verilen raporun 1 nüshasını vergi dairesine versem yeterli mi.
3)Şuan çalışmıyorum,zaten rahatsızlığımı öğrendikleri için işten çıkarıldım.Çalısmayana vergi indirimi talebinde bulunabilirmiyim?Eğer bulunamazsa,hemen bir yerde çalışmaya başlayıpdamı vergi indirimine basvurayim.
Bilen varsa,cevap bekliyorum.Ona göre adımlarımi atıcam.

kozanogluabdullah69@ mrb sgklı çalışan iseniz
İşyerinizden çalıştığınıza dair yazı ve imza sürgüsü Kimlik fotokopisi ve alacağınız engelli raporu ile birlikte
vergi dairesi il müdürlülügüne başvuruda bulunmalısınız 3/4 ay içinde başvurunuz değerlendirilir ve sonuç iş yerinize gelir.

Yani raporu aldıktan sonra,bir işe girsem ve vergi dairesine başvurma hakkım varmı

15 gün önce işten çıkarıldım.Hemen ardından başvurdum.Rapor onaylandıktan sonra,hemen bir işe girsem ve vergi dairesine öyle başvuru yapsam,herhangi bir sıkıntı olurmu

Çalıştığınıza dair işveren tarafından düzenlenen imzalı ve kaşeli dilekçe ile müracaat etmeniz halinde başvuru hakkınız var diye düşünüyorum..
Yukarıda ki linkte bu husus yer almaktadır.
Saygılar

evraklar ankaraya gidiyor vergi indirimi için ordaki heyet belirliyor oranı düşürme vede yükseltme hakları var kafalarına göre oran koyabiliyolar

20.02.2019 sağlık kurulları ve engellilerle alakalı mevzuat nedir.Buradan aldığımız kurul raporu vergi dairesine gitmeden işimizi halledebilecekmi

Merhabalar. Engelliler için vergi indirimine başvuracagım. İstanbul beyoğlunda çalışmaktayım. Anlamadıgım Fatih' teki ana merkeze mi başvuracagım, yoksa beyoğlunun bağlı oldugu grup müdürlüğüne mi? teşekkürler....

ssometimes Anadolu yakasından bile Fatih 'e yönlendiriyorlar. Başvurduğum zaman ben de aramadık yer bırakmamıştım.

Maliye tarafından oranı düşürülenler

%44 engel sağlık kurulu tarafından süresiz olarak onaylandı ve bende raporu vergi indirimi için ankaraya gönderdim.Raparumu tüm tahliller ve filmler desteklediği halde %26 ya düşürdüler.
Nasıl itiraz edeceğim ve dilekçe içeriği ne olmalıdır.
%40 epilepsi.%4 bel fıtığı.
Saygılar

Üst Alt