Vergi indiriminden ve engelli kadrolarından iş bulabilmek için,araştırma hastanesine gidip,direk sağlık kuruluna başvurup,gerekli muayeneleri oldum.%40 epilepsi,%8 bel fıtığı oranı verdiler.17 nisanda da heyete gidicem.Sorum şu;
1)Raporu aldıktan sonra da,vergi dairesine başvurma hakkım varmı.
2)Bana verilen evrakta,vergi indiriminden faydalanmak istiyorum maddesini işaret ledim,tekrardan vergi dairesine gitmek zorundamiyim,yoksa bana verilen raporun 1 nüshasını vergi dairesine versem yeterli mi.
3)Şuan çalışmıyorum,zaten rahatsızlığımı öğrendikleri için işten çıkarıldım.Çalısmayana vergi indirimi talebinde bulunabilirmiyim?Eğer bulunamazsa,hemen bir yerde çalışmaya başlayıpdamı vergi indirimine basvurayim.
Bilen varsa,cevap bekliyorum.Ona göre adımlarımi atıcam.
1)Raporu aldıktan sonra da,vergi dairesine başvurma hakkım varmı.
2)Bana verilen evrakta,vergi indiriminden faydalanmak istiyorum maddesini işaret ledim,tekrardan vergi dairesine gitmek zorundamiyim,yoksa bana verilen raporun 1 nüshasını vergi dairesine versem yeterli mi.
3)Şuan çalışmıyorum,zaten rahatsızlığımı öğrendikleri için işten çıkarıldım.Çalısmayana vergi indirimi talebinde bulunabilirmiyim?Eğer bulunamazsa,hemen bir yerde çalışmaya başlayıpdamı vergi indirimine basvurayim.
Bilen varsa,cevap bekliyorum.Ona göre adımlarımi atıcam.