Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimine başvuracam, ancak halen istirahatliyim. Bu durum sıkıntı olur mu?

galip7

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Bugün basvurduğum rapor %84 2 yıl süre ile onaylanmış vergi indirimine başvurucam ancak yaklasık 14 aydır istirahatliyim kemoterapi aldığımdan dolayı( şükür şimdi bitti kanseri yendim :) ) doktorumla konuştum martın 8 inde bitiyo istirahatim bi 3 ay daha istirahat veririm dedi yani haziran sonu gibi iş başı yapabilirim sanırım bu sürede vergi indirimine başvurmamda bi sakınca var mı çünkü 3 ayda sonuclanıyomuş sanırım süreç ben işe dönene kadar oda sonuçlanmış olur diye düşünüyorum kısacası vergi indirimine başvurmam da istirahatim sıkıntı olur mu?

Raporun kullanım Amacında :VERGİ İNDİRİMİ + 2022 SAYILI YASADAN FAYDALANABİLİR YAZIYO

Vergi indirimne müracaatında raporlu olmanın bir sakıncası yok şirketinden çalıştığına dair bir yazı al yeterli bence Haziran ayını bekleme

karizmatikmen

teşekkürler vergi indirimi özürlü dilekçe örneği sanırım insan kaynaklarına başvurup istanbul vergi dairesine giderim sağolun

İşyeri benim yerime vergi indirimine başvurabilir mi?

%84 almıs oldugum engelli raporunu işyerine teslim ettim insan kaynakları bana raporun ankaraya gideceğini 3 ay falan süreceğini söyledi ve beni işkura bildirim yapmam için gönderdi bildirimi yaptım yaptım şimdi süreç nasıl işleyecek işyeri benim yerime vergi indirimi başvurusunda mı bulunacak yani benim iş yerinden yazı alıp basvurmam gerekiyomus ya onlar kendileri mi halledecek?

Son düzenleme:
raporun yanında tetıklerı fılmlerı vermeyı unutmayın yoksa ankara oranı dusurur...

Vergi dairesine verdiğimizde ankaraya giderken raporumuz hastane tahlilleri mi falandami koycaz

Üst Alt