Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimine başvurduk. Hakem hastane 2. kez psikiyatrik takip istiyor..?

Hacerdogan

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba

Annem 20 yıldır çalışıyor ve Atatürk eğitim ve araştırma hastanesinden kardiyoloji+psikiyatri %61 rapor oranı var. Psikiyatride 1 buçuk yıl tedavi gördü.

Vergi dairesi hakem hastane olarak Ankara hastanesine gönderdi ve sadece kardiyolojiye %50 rapor verip psikiyatri için 1 yıl takip yazdı.

Şimdi annem Ankara hastanesinde 1 yıl psikiyatri tedavisi görmek zorunda mı? Çok rahatsız ve 1 yıl daha çalışamaz durumda. Zaten Atatürk eğitim ve araştırma hastanesindeki takibini alıp Ankara hastanesine götürmüştük. Yeniden istemelerinde bir yanlışlık yok mu?

Hacerdogan

Evet, hastane takip etmeden oran vermek istememişse, mecburen beklemek lazım.

%50 rapor ile elde edeceğiniz 3. derece vergi indirim hakkı emeklilikte işinizi görmüyor mu?

OturanBoğa

Görüyordu ama neden böyle birşey yaptıklarına takılmıştım. Bugün gidip Ankara Hastanesi ile görüştük ve yanlış yapmışız dediler!! Psikiyatriden oran verilmemiş dediler!! %50 kardiyoloji+%40 psikiyatri olarak rapor düzeltildi. Hani o puana ihtiyacımız yoktu ama annem kardiyolojiden %30 almış olsa ve kabul edip otursa bu insanlar yüzünden emekli olamayacaktı yazıklar olsun hepsine..

Raporuda 1 yıl süreli vermişler emeklilik için sıkıntı teşkil eder mi? Eğer 1 yıl sonra yeniletmesi dışında bir durum yoksa şu durumdan kurtulduğumuz için şükredeceğim.

Hacerdogan öncelikle geçmiş olsun
Kalple alakalı rahatsızlıklar genelde sürekli verilir neden 1 yıl şartı konmuşki doktor bırakmadıysa sağlık kurulundaki iş bilmezlerin yüzünden olabilir.

Üst Alt