Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimine başvurduktan sonra işten ayrılmam sorun olur mu?

hakaneksi

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar,

%54 sağlık raporum var vergi indirimine başvurdum, 5500 günü tamamladıgım için sgk ödemiyordum, vergi indirimi süreci için tekrar sgk girişi yaptım dosyaları teslim ettim, bakanlıktan cevap bekliyorum.

Soru: Şirketten çıkış yapıp sgk ödemelerini durdursam sorun olur mu bu süreçte ? boşuna sgk ödüyorum şu anda.

hakaneksi

15 gün kadar sigortalı kalmak iyidir ve yeterlidir. Sonra işten ayrılabilirsiniz.

Bülent hocamın dediği gibi 15 gün yeterli ben vergi indirim belgesi için 1 ay giriş yaptırıp sonra ayrıldım herhangi sorun sıkıntı olmadı

OturanBoğa son soru, emeklilik başvuru tarihinden itibaren mi geçerli ? yoksa onay tarihimi malum 2-3 aylık bir süreç var işlemde

hakaneksi

Emekliliğe başvurduğunuz ayı takip eden ay başı itibarı ile emekliliğiniz birikmeye başlar

OturanBoğa

son soru %44 ve %10 olmak üzere toplam %54 rapor aldım, bakanlıkta %40 altına inme ihtimali var mı ?

Üst Alt