Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimine başvurdum, 7 ay oldu haber yok!?

dark87

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
vergi indirimine başvurdum 7ay oldu haber yok ne zaman haber gelir arkadaşlar

eli kulağındadır.bu gün,yarın gelir.geç bile kalmış.

vergi indirimi kagıdım 1 ay oldu eline ulasmadı nasıl bir teknolaji caginda yasıyoruz anlamadım gitdi ne yapmam gerek arkadaslar

Maliye Bakanlığına bilgi edinme kanunu kapsamında netten başvurursanız yanıt mutlaka veriliyor.
arkadaşlar 25.6.15 tarihinde aldığım rapor sonrası 13.9.15 de ek belge istediler. gönderdim. bu gün bilgi edinme hakkı kapsamında yaptığım başvuruma verilen cevapta %45 olan raporumu %43 olarak değerlendirip 3. derece engellli olarak vergi indirimi hakkı kazandığımı bildirdiler. sizlerin de sonuçlarınız güzel olur inşAllah.

Son düzenleme:
hayırlı olsun.erken emeklilik konusunda yeni hakların olduğunu bildiğini sanıyorum.vergi indirim belgesi ile emekli olabilirsin.şartları karşılıyorsan.

teşekkürler.
benim 10 yıl hizmetim var emekliliğe daha var. aile ve sosyal politikalar il müdürlüğüne başvurup engelli kimliği alacam ve engelli hakkı ile tayine başvurmayı planlıyorum.

Slm 17.09.2015 tarihinde raporum ankaraya gönderilmiş eviss sitesinde öyle yazıyor fakat ankaradaki bayanı aradığımda kadın allah razı olsun ilgilendi isim ve soyisim ile baktı fakat bulamadı istanbuldan çıkalı 1 ay oldu acaba evrak mı kayboldu İstanbul vergi dairesini arıyorum ukala bir tip biz sizlemi uğraşıcaz diyor ankaradaki bayan vergi dairesini arayın diyor bende şaşırdım nasıl bir yol izleyim yardımcı olursanız sevinirim

cemix34

Çok uzak değilse bi ara kendiniz istanbul'daki yere gidip sorun derim.

OturanBoğa
Bülent bey ankaradan bu ayın yedisinde %48 onaylanıp 3 derece olarak çıkmış vergi dairesini aradım yoğunluktan dolayı işlemleriniz 1 ay sürebilir dedi.

cemix34 bu benim hareketler.

DOSYA HAREKETLERİ

Evrakın Tarihi Evrakın Sayısı Yapılan İşlem

20.08.2015 Mükellef dosyası oluşturuldu.
20.08.2015 8618 Başvuru belgesi/dilekçesi alındı.
10.08.2015 1077 Rapor alındı.
26.08.2015 8747 Maliye Bakanlığı'na yazı gönderildi, cevap bekleniyor.
28.09.2015 9772 Olumlu sonuçlandı.
22.10.2015 10832 Sonuç işyerine gönderildi.

10 eylülde verilen belge ne nette nede başka bir yerde gozukmuyor vergi dairesini aradım bizden çıkışı var dedi Ankara yı aradım az daha dayak yiyecektim :) az kaldığına inanmaya çalışıyorum :)

Hart diye kuduz köpek havlamasini andıran bir ses tonuyla paylama ve telefonun kapanışı :) başka bir numaradan çıkan bayan ise oldukça ilgilendi hatta onun işi olmadığını belirterek ama bir sonuca rastlayamadi kendi sitelerinde de 3 ay yazıyor zaten birşey kalmadı 15-20 gün daha bekler sonra tekrar ararim

cemix34

o ukela tip kim ise e-devlet uzerınden cumhurbaskanına yazın linkinden şikayet edin ahlaksızı

Evveeeeettttt en sonunda sabah sabah memur amca beni aradı :) gerçi ne kadar ısrar etsemde devlet sırrından daha değerli olan vergi indirim kağıdımı öğleden sonra bizzat ''bir nüshasını teslim aldım'' diye imzalayarak elime aldım :) darısı merakla bekleyen tüm arkadaşlara

Ammavelakin üzerimden anlatılması zor bir yükü atmış oldum :)

Üst Alt