Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimine başvurdum. Bazı şeyler eksik bulunmuş! Ne olabilir?

figen33

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Merhaba vergi indirimi için defterdarliga başvuru yapmıştım fakat evraklarım ankaradan geri döndü yeterli açıklama olmadığı için hastaneye gidip soracagim raporumla ilgili bir sorun olurmu tekrar mi heyet isterler .

Merhaba vergi indirimi için defterdarliga başvuru yapmıştım fakat evraklarım ankaradan geri döndü yeterli açıklama olmadığı için hastaneye gidip soracagim raporumla ilgili bir sorun olurmu tekrar mi heyet isterler

Size Ankara'dan gelen kağıtları raporu aldığınız hastaneye götüreceksiniz onlar gerisini hallederler, aynısı benim başıma gelmişti, tahlil vs. sonuçları görmek istiyor Ankara..

Öncelikle geçmiş olsun.Aynı durum benimde başıma geldi.Defterdarlık beni aradı eksik evrağın var tekrar hastahaneye gidip solunum testini yaptıracaksın dedi.Hastaneye sevk etti.Hastanede eksik olan evrağın hangi bölüm doktoruna aitse ona gideceksin.Ondan sonra tekrar heyete gireceksin,hastane eksik evrağı deftertarlığa onlarda tekrar Ankaraya gönderiyor.Mesela benden solunum testi istediler.Bende bekliyorum sadece 1.5-2 ay süreç uzamış oluyor.Bende ilk sıralar kafama takmıştım ama sitede böyle durum başına gelen arkadaşların yardımları sonunda kafam rahatladı.İnşallah en kısa zamanda işiniz hallolur.sağlıcakla kalın.

Vergi indirimi para olarak ne kadar bir getirisi var ?

Bugün hallettim raporu tskr ederim.

Üst Alt