Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimine başvurdum. Emeklilik için nasıl bir prosedür işleyecek?

mahoo3

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar herkese geçmiş olsun.Forumda yeniyim bazı konularda yardımınıza ihtiyacım var.

Bende vergi indirimine şubatta başvurdum evraklarım 8 martta ankaraya gönderildi. evissten takip ediyorum. Ağır uyku apnem var. Birde hematalojik rahatsız lığım var.
Hastanede kuruldan 47 oran aldım.

Şimdi Ankara'dan sonuç bekliyorum.Şimd sizlere danışmak istediğim raporda düşme olurmu ve vergi indirimi sürelimi süresizmi olur.

Birde benim sigorta ve primim fazlasıyla tamam. Yalnız vergi indirimi ne başvururken çalışmıyordum. Çalışmazke başvuru olnaz dediler.Bende bir arkadaşımın yanında sigortalı çalışmaya başladım öyle başvurdum.
Şimdi Ankara dan cevap gelmeden çıkış yapsam sorun olurmu yoksa Ankara nın soncumu beklemem lazım. Malum sonuç 3.4 ayda geliyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Hepinize teşekkür ederim.

Arkadaşım çıkış yapabilirsiniz.raporunuz sürelimi süresizmi .benim 5 yıl süreli %48 raporum ankaradan süresiz aynı geldi ve 2 yıl önce emekli oldum emekliliğiniz hayırlı olsun şimdiden

pehlivankeçe

Çok teşekkülr ederim kardeşim. Beni aydınlatığın için. İşte raporu ben hiç görmedim. Sağlık kurulundan çıktıktan sonra ordak memur bana dediki hayırlı olsun %47 oran aldın %42 ile emeklisin dedi.Raporu hastane sürekli veriyor dedi. ama süreli veya süresize Ankara karar verebiliyor dedi. Birde son olarak Ankara dan sonuç gelmeden işten çıkış yapma dedi. İşte tereddüt te kaldım

Merhaba Ben firmada çalıyorum örnek verim ben prim doldurum emekli hakkazadım ama ben emekli olmak istiyorum. Boyle bir Hakkımı var

vergi indirimi emeklilik için

Arkadaşlar 11 şubat 2019 tarihinde hastane sağlık kurulundan yüzde 42 sürekli engelli raporu aldım. Raporum 8 mart 2019 da Ankara ya gönderildi.Evisste rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor yazıyor.Ama bugün 20 temmuz hala sonuç evisste görünmüyor.Ankarayı arıyorum.Telefon hep meşgul yada çalıyor açmıyorlar İşlemler bu kadar uzunmu sürüyor.Sizce bu durum normalmi. Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba,
Vergi dairesine başvuru yaptıktan 15-20 gün sonra çıkış yaptırabilirsin sorun olmaz bende ekim 2018 de bu konular hakkında detay bilgim olmadığımdan ve çalışmadığımdan %80 rapor malulen başvurdum reddedildi itiraz ettim yine red geldi bende bu kez engelli raporu alarak maliye üzerinden vergi indirimine başvurdum bu ay onayım geldi ve emeklilik için başvurumu yaptım süreçler biraz uzun ve sabır gerektiriyor işlemlerinize e devlet üzerinden interaktif vergi dairesi üzerinden de takip edebilirsiniz.

Teşekkür ederim değerli kardeşim.İşte başvuralı 6 aya yaklaştı. çok uzun sürüyor

maalesef prosedürler evet oldukça uzun sürüyor benimde 1 yılı buldu nerdeyse toplamda senin rahatsızlıkların ve aldığın oranlar neydi

Ağır uyku apnesi ve hematolojik tromboz {kan}hastalığı

Ağır uyku apnesi ve hematolojik tromboz {kan}hastalığı % 42 süresiz verdiler.Çünkü göz retina damarıma kan pıhtı atmış.Yaklaşık 2 yıldır gözden iğne oluyorum damar tıkanıklı var.

mahoo3 benimde 21haziranda raporum ankaraya gitti.ben geçen hafta 2 kez telefonla görüştüm.bayan memur temmuz 2019 sonuna kadar mart 2019 başvurularını bitireceklermiş.senin raporun kuruldan çıkmıştır.0312-415 32 05 ten merkez sağlık kuruluna ulaşmaya çalış.devamlı ara açıyorlar

Çok teşekkürler değerli kardeşim. 2 haftadır arıyorum hep meşgül çalıyor.Gene aramaya devam edeceğim.

raporu yeni yönetmelikten sonramı aldınız hematlojiden aldığınız oran neydi

Şubat ayında raporu aldım.Uyku apnesinden 36 Hematoloji den 10 oran aldım.Baltazard formulüne göre toplamda 42 ediyor.Zaten listeye bakıp öyle oran verdiler.

vergi indirimi emeklilik

Arkadaşlar, hepinize geçmiş olsun. Vergi indirimim 8 martta evrağım Ankaraya ggitti. 8 Ağustosta evrağım geldi. Bugün itibariyle emekliliğe başvurdum. Allah hepinize nasip eylesini nşallah.

Üst Alt