Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimine başvurdum. Geçmişe dönük..?

SEVCAN35

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba, ben yeni üye oldum, yukarıda yazdıklarınızı okudum, ne zor iş bu, anlamadım, yorğunu yokuşa sürüyorlar, ben bilenlerden yardım istiyorum, mevzuatı bilen bi arkadaş varsa bana yardım edebilir mi,

annem için %98 sakatlık raporu almıştım.Denizli Dev.Hst.den, kurumuma sordum, indirimden yararlanamazsın dedikleri için boşvermişdim, bilgisiz insanlar
daha sonra öğrendim ki yararlanabiliyor muşum
21.10.2009 trhde müracaat ettim, daha önce almış olduğumuz rapor kabul edilmiş,
benim sormak istediğim iki soru var,
1. geriye dönük olarak rapor tarihi itibariyle birimiş vergi indirimlerini alabilir miyim,
2. bu raporların belirli sürelerle yenilenmesi gerekip gerekmediği, kolaylıkla diliyorum,

izmirde çalışıyorum, memurum, anneme bakmakla yükümlü olduğum için vergi indiriminden yararlanmak istedim. Sakatlığı raporunda sürekli yazıyor, ben den izmir def.vasıtasız gelirler müd. gittim, dilekçe ile müracaat etmek için, istanbul vasıtasız gel.md. interden sitesinden bikaç örnek çıktı aldım, emsal teşkil eder diye, ama daha evrağı okumadan, olmaz öyle şey geriy dönük alamazsız diyorlar,

sizde bakarmısınız benim için eğer bu evraklardan anlıyorsanız,
http://www.ivdb.gov.tr/Mukteza/gv/ornek15.htm dilekçemi kabul etmediler, okuyun, inceleyin dediysemde, genel müd. göndermeyi düşünüyorum dilekçeyi, yorumunuzu bekliyorum, teşekkür ederim.
http://ww.ivdb.gov.tr/Mukteza/gv/ornek15.htm

aynı tarihten itibaren fazla kesilen vergilerin de işyerinizin bağlı olduğu vergi dairesine (Saymanlık veya Mal Müdürlüğüne) bizzat müracaatınız halinde tarafınıza iade edilmesi gerekmektedir.

dilekçenin son paragrafına göre işyerinizin bağlı olduğu vergi dairesine (saymanlık veya mal müdürlüğüne) başvurmanız gerekiyor.

Üst Alt