Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimine başvurdum. İşten ayrılmam sorun olur mu?

Sinank4u

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Herkese selamlar
Ben şeker tansiyon ve kolesterol dan 35
Fizik ve rehabilitasyon dan 18
Yani 47 raporum var 3 senelik
Ben sigortalı olarak vergi indirimi için maliyeye başvurdum
Eğer başvurduktan sonra daha sonuç almadan iş yerinden ayrılırsam ne olur bunu bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

Sinank4u
Hiç bir şey olmaz. Sonuç işyerinize gelir, olmadı vergi dairesine gidip elden de talep edebilirsiniz.

Ufukalp

Peki ben işyerinde 13 gün çalışıp çıktım,sorun ölümü?şu kadar süre çalışma süresi gereklidir diye bir kural var mı?

Vergi dairesine başvurduğunda çalışıyor olma zorunluluğu var sonrasında istifa etsen sıkıntı olmaz..

vergi indirimi onaylanakadar calismak sart diye biliyorum.....umarim yanlis biliyorumdur....

mandreyam..öyle bir durum yok müracat esnasında var mecburiyet sonrası size kalmış..

çalışma süresi

1988 sigorta girişim 7000 iş günüm %51 özür oranım 29/09/2019 vergi indirimi için başvurdum. Sonuç gelinceye kadar iş yerinde çalışmam mecbur mu emekli dilekçe vermem için çalışmak gerekiyor mu. Bundan sonra yapmam gereken hakkında bilgi verirseniz memnun olurum

ortaca42
Başlık zaten bu konuda ve yukarıda cevabı verilmiş, sizin için de geçerlidir.

Üst Alt