Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimine başvurdum, oranım düşerse engelli haklarım iptal mi olur?

diabetus

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
2005 yılında şişli etfalden % 40 tip diyabetten rapor almıştım sürekli , 2012 yılında vergi indirimi için yeniden haseki hastahanesine başvurdum tip 1 diyabet+hiper tansiyon+psikoloji %43 olarak sürekli vergi indirimi 1 yıl kontrol olarak geri geldi raporun üzerinde'de 1 yıl kontrol yazıyordu, bir kaç gün önce yine vergi indirimine başvurdum tip 1 diyabet+hiper tansiyon ve göz kuruluğu hastalılarım ile eğer rapor oranım %40 altına düşerse , çalıştığım iş yerinde engelli kadrosunda gözüküyorum ücretsiz seyahat kartlarım vs geçersiz olurmu ?

%43 raporunuz zürekli olduğu için haklarınız kaybolmaz.
Sadece vergi indiriminden faydalanmamış olursunuz.

yalnız 2012de aldığınız ve halihazırda geçerli olan raporunuz süreli olduğundan haklarınızı kaybedersiniz arkadaş ona dikkat etmemiş sanırım

sarasota

yok 2012'de aldığım rapor sürekli onda kontrol şerhi yok sadece vergi indirimi 1 yıl sonra kontrol şerhi ile geldi, peki bu yeni başvurduğum vergi indirimi için rapor olumsuz olursa iş yerine gelecek iş veren ne yapacak o raporu onlardamı kalacak yoksa benmi alacağım

o farketmez hem o raporu napacan olumsuz olursa senin işine zaten yaramaz o zaman arkadaşın dediği doğru sadece vergi indirimin geçersiz olur diğer hakların devam
diabetus

Üst Alt