Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimine başvurdum, sonra işten ayrıldım. Bildirim nereye gelecek?

Rıza Göktaş

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba,
26.04.2018 tarihinde%60 engelli raporu aldım , emekli olmak için vergi indirimi almak için müracaat ettim . Bu süre içerisinde de işten ayrıldım . Vergi indirim raporum henüz gelmedi . Çalışmadığım için gelen vergi indirimi ile emekli olabilir miyim . Gelirse rapor nereye gelecek ?

Rıza Göktaş

Vergi indirimine başvurduğunuzda çalıştığınız işyerine gelir bildirim. Bazen eve de gönderiyorlar yazı. İşyerinde takip edin, onay geldiğinde emekliliğe başvurursunuz

Merhaba ben de aynı şekılde emeklılıgım gelmiş fakat çalisirken vergı indirimini yapmadım bunun için sigorta yapılıp engelli vergı ındırım ıcın başvuru yapılması ındırım eng vergı ındırımı kabul edılınce vere bilirsin dendi benim sorum şu olacak OturanBoğa ben başvurumu yaptım evraklarım Ankara’da kuruldaymış cevap gelmeden işden ayrılsam ne olur iş yeri çok sıkıntılı bı eng çalışan ıcın.

Üst Alt