Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimine başvurdum. Vergi dairesi yeniden çağırdı..?

derman888

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Slm oturan boğa ben 3 ay önce vergi indirim den yararlanmak için aksaray vatandaşı engelli vergi dairesine evraklarimi tamamlayıp verdim. Evis te takip ediyordum .şimdi geri gelmiş ama raporunu eksik bulundu tekrar Bakanlığımıza müracaat etmeniz gerekiyor yazıyor. Ne yapmam lazım vergi dairesine gidip evraklarimi alip .nasıl bir eksik lik var nerden öğrenebilirim. Acaba şimdiden yardımlarınız için tessekurlerrr. Arkadaslarr

derman888
Büyük ihtimalle eski raporun tablo 3.4 e göre hesaplanmadigini dusunmusler yeni raporun bunagore hesaplanması ve ölçümler in bunagore yapılması için eski rapora gelince hali hazirda kullandığın yerlerde sıkıntı olmaz .yeni raporu ankara dan %40 ve üzeri gelirse inşallah gelir o zaman eski rapora ihtiyaç kalmaz arti bu aldığın raporu engelli kartı ve diğer işlemlerde kullanabilirsin yanlış bişey söylemeyim ÖTV yi bilmiyorum geçmiş olsun

Tsk ler manel peki diyelim ki vergi indirimi için hastaneye sevk ettiler başka bir rapor çıkartılarak ankaraya evraklarla birlikte Gonderdiler bendeki raporum ise yüzde 49 olan bir yıl önce cikartigim elimdeki rapor um iptali olacak yoksa yeni sevk ettikleri hastaneye vergi indirimi için mi kulanilacak. Acaba . Yani vergi indirimi için sevk edecekleri raporu sadece vergi indirimine mi yariyacak. Bendeki olan yüzde 49 var olan raporum ise ne işe yariyacak . Yardımcı olursanız sevinirim

derman888

Vergi indirim süreci önceden aldığınız engelli sağlık kurulu raporuna bir zarar vermez. Siz o raporu tüm işlerinizde kullanmaya devam edersiniz.

Hayırlı gunler ozgur kardesim benim bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.simdiden tskler. Vergi indirimi için dosyamı tamamlayıp ankaraya gönderdim. Ve geri geldi vergi dairesine gidip sordum neden geri gelmiş diye onlar dediki. O arada ben kolumda ve bileğinde trafik kazasında sakat kaldım.yani ortopedik. Bana denilen hastaneye sevk edeceğiz dediler. Raporunda bileğinin oynama cetvelinden bahs ettiler. Ben pek anlamadım. Sorun değil hastaneye sevk etsinler ama şimdi benim çalıştığım şirket kapandı 3 ay önce ve ben yeni bir yere başladım bu 2 ay du benim durumum ne olacak geçen sene önceki şirkete çalıştığımda başvurmuştum dosyam yenilenmesi mi gerekiyor yada o eski dosyadandı hastaneye sevk edilecek yada nasil bir yol izlemem gerekiyor bende anlıyamadım gitti yardımcı olursanız sevinirim

Üst Alt