Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimine başvurdum. Yeniden hastaneye sevk ettiler. 2 ay geçti ses yok!?

mindar

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
2
sorum şu bir devlet hastanesinden ortapedik kaç güçsüzlügü kolda kısalık görüldü yüzde 60 rapor verildi
bunu ben ilk etapta işyerinden aldıgım yazıyla raporumla birlikte kendim istanbul vergi dairesine teslim ettim 3 ay sonra rapor eksik bulundu başkanlıgımıza geliniz diye
gittim raporu aldıgım hastaneye yönlendirdiler şunları tarafımıza yollayın gibi gittim işlerimi hallettirdim bu sefer sanırım hastane evrakları ankaraya yolladı yaklaşık 2 ay oldu rapor bakanlıga gönderildi cevap bekleniyor diyor
bu durumda sizce aksi bir durum olurmu nekadar zamanda sonuçlanır yüzde 60 raporum düşermi bilgili arkadaşlardan bilgi beklemekteyim

shuul111

şimdi rapor eksik diye yollamışsınız şimdi 2 aydır bekliyorsunuz ama bir bakarsınız hakem hastaneye başka bir ile sevkedilirseniz şaşırmayın sonrasında son kararı size bildirmek zorundalar hayırlısı olsun umarım tez zamanda cabuk sonuclanır

Süreç 1,5-2 ayı bulabiliyor.

vergi indirimi başvurum 3.denemede onaylanmış bilgi lütfen

yaklaşık 1 sene önce biryerde çalışırken işyerinden yazı ile gitmiştim 3.seferde ankaradan onaylanmış ama ben o işyerinde çalışmıyorum muhasebeciylede sorunluyum bu yazıyı vergi dairesinden verirlermi şuan çalışmıyorum işleyiş nasıl oluyor

merhaba hayırlı olsun öncelikle yeni yazıyı almak yerine yeni bir iş yerinde çalışmaya başlarsan bunu da vergi dairesine bildirirsen yeni iş yerine resmi yazı gönderilir ve vergi indirimin başlamış olur

vergi dairesi bildiğim kadarıyla elden bir belge vermiyor bildiğim sistem buydu aksi durum varsa arkadaşlar düzeltsin

saygılar

Üst Alt