Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi İndirimine başvurmadığım halde bordromda görünüyor..?

Konular
7
Reaksiyonlar
0
Merhabalar

2 yıldır resmi bir kurumda çalışıyorum
Daha önce Engelli Vergi İndirimine başvuruda bulunmadım ancak 11. Ay Bordromda 880 TL Vergi İndirimi Yazıyor

1- Ben Üçüncü dereceden engelliyim , neden 880 TL ?
2- Engelli Vergi İndirimine başvuru yapmadığım halde neden bordromda gösteriliyor ?

Personel servisiyle irtibata geçin.
Bi yanlışlık yaptıkları belli.

Schizophrenia

Kurumlar engelli statüsünde çalıştırdıkları personele vergi dairesine sormadan hemen vergi indirimi uyguluyor. Yanlış.

Kaldı ki vergi indirimi hak etseniz dahi 3. derece olduğunda vergiden muaf kısım 210 tl olur, 880 tl değil.

BuTcHeR Eyüp Bey gereken yetkili ile görüştüm ancak bizimle ilgisi yok deyip geçiştirdiler üç kağıtçılar :)
OturanBoğa Bülent Bey evet hadi diyelim böyle hata oluştu neden üçüncü dereceden değilde birinci dereceden baz alındı amlamsız.

Ben kişisel olarak müracaatta bulunmadım hatta evraklarımı hazırladım yarın başvuru yapmayı planlıyorum

Bizimle ilgisi yok derken,bordrolarınızı başkalarımı yapıyomuş :)

Bence de itiraz edin. Yarın bir gün çıkar "bizden haksız kazanç elde ettin" diye dava açar bu tipler. Aman ha ihmal etmeyin.

Üst Alt