Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimine başvurmadım ama maaşıma yansıyor!?

Hüdavrdi

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Elimde vergi indirimi belgesi yok ama maasimda fark var 33 TL is yeri yararlaniyorsun dedi ama kafam karıştı elimde belge yok maaş bodromda 240 vergi indirimi yazıyor bilgisi olan varsa sevinrim

Vergi indirimi için baş vuru yaptın mı

Yaptıysan zaten belge sana değil iş yerine gider

Çok ilginç bi araştır bence normal değil başvuru yapmadan gelmesi

2003 yılında aldığım rapor var süresiz bu raporla vergi indirimi belgesi alabilirmyim.

Emin olmamakla beraber galiba 2015 öncesine yeni rapor isteniyor diye hatırlıyorum

Yeni rapor isterlerse ayni oranı alamazsam iş yerinden çıkarma durumu olurmu bundan korkuyorum

Duzelmedi engelli olarak başladım yani rapor düşük olursa iş yerinin engelli olarak calistrirdigi için sorun olurmu o yüzden

Çıkaracağını zannetmiyorum bir tek vergi indirimin iptal olur ki hastalığın devam ediyorsa oranın pek düşeceğini sanmıyorum

bence çok saçma bir olay işe başladığımız an ssk tespiti ile 2022 maaşını kesmeyi biliyorlar vergidede muaf yada indirimini otomatik yapabilirler gerçi almaya gelince herşey otomatik iş vermeye gelince aylarca sürün

Üst Alt