Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimine başvurmak için ille de İşkur kaydımın mı olması gerek?

Danışan

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
İyi günler,

Ben işkura internet üzerinden kayıt yaptırdım. Fakat rapor götürüp onaylatmak gerekiyormuş.

Onaylanırsa kayıt, ssk ile engelli olarak mı gözüküyor olacağım.

Ben vergi indirimi için başvuru yapacaktım. Benim gibi bu durumda olan, varmı. İlla işkur ile iş bulmamız lazım..

Serdar060

Vergi indirimi ile işkur'un doğrudan hiç bir bağı yok. Vergi indirimi için işkur kaydının olması gibi bir şart söz konusu değil yani.

İşkur kaydı olduğunda iş kur üzerinden sadece engelli statüsünde iş başvurusu yapabilir olursunuz. Gerek var mı? Bence yok!

OturanBoğa benim öğrenmek istediğim konu, işkur kayıtlı olursak ssk da engelli olduğumuz belli oluyormu? Ben şuan özel sektörde çalışıyorum. Ve boşa çıktım. Bir iki ay çalışıp engelli gözükerek? Vergi indirimini almak..

işkur engelli kaydınız olursa bir iş yerinde engelli kadrosunda çalışma imkanın olur ve iş yerin engelli teşviğinden yararlanır sgk bu görünür ama erken emeklilik için vergi indirimi alman şart
Vergi indirimine baş vuruda bulunduğun zaman
Bir yerde sgk çalışman yeterli illaki engelli kadrosunda
Çalışıyor olman gerekmiyor. Serdar2719

Teşekkürler, işkur kaydımızı sonradan silebiliyormyuz? Bize bunun ilerde zararı olurmu?

Işkura gittiğimde bir sormak istiyorum. Bülent bey, belki silinebilir diyordu?

umut bey sgk olarak çalışıyorum engelli raporum var .ŞİRKET ENGELLİ RAPORUMU BİLMİYOR.VERGİ İNDİRM İÇİN MÜRACCAT EDEBİLİRMİYİM ŞİRKETE CEZA YAPTIRM OLURMU.İŞKRA KAYIT OLMAM GEREKLİMİ

muhammet1453 mrb neden ceza gelsin ki iş yerinize
Vergi indirimini alırsanız iş yerinize artısı olur devlet katkısı
Teşvik sgk priminizi devlet öder iş yeriyle muhasebe ile görüşün çalıştığınıza dair yazı versin rapor ile birlikte
Vergi dairesi il müdürlüğü başvurun

Üst Alt