Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimine başvurmak için nerden ve nasıl başlamalıyım?

salih_6071

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
slm ben vergi indirimine baş vuracağım nasıl nerden başlayacağım bu konuda bana yardımcı olurmusunuz bu arada özelde calışıyorum

Işyerinin bağlı bulunduğu vergi dairesine veya ankaradaki defterdarlığa müracat ederek hastane sevki alacaksınız eğer çıkan rapor %40 üzeri iş gücü kaybı var derse rapor ankara merkez sağlık kuruluna geliyor ordanda onaylanırsa işyerinize evraklar ulaştırılarak vergi indirimi alabiliyorsunuz .

Ben 1 ay önce başvurdum vergi indirimine süreci anlatayım sana
hastaneye gittim işe girmek için % kaç özürlü olduğumu gösteren bi rapor istiyorum dedim muayene falan oldum heyete girdim diğer gün gidip raporumu aldım %43 olarak (eğer ilk vergi dairesine gidersen onlar seni sevk eder raporu sana değil vergi dairesine gönderirler ki bu süreç çok uzun sürer tavsiye etmem) sonra vergi dairesine git ordan gereken evrakları sana söylerler zaten raporumu ankara gönderdiler %43 le onaylandı 1 ay sonra bu kadar basit

yardım

slm arkadaslar benim işitme kaybım var sol kulak hiç duymuyor sağ kulakda P duyuyor ve sağ elim baş parmak ve işaret parmağım tırnak bölgesi kople yok ve sol ayağım kırılmıştı pilatin koydular 1 yıl sonra sancı yaptı aldırdım su an ayağım sekeli şekilde yürüyorum yani koşamıyorum %40 oynamıyor vergi indiriminden yaralanmak istesem hastane bana kaç rapor verir nasıl baş vuracağım nereden başlayacağım bana bu konuda yardımcı olursanız cok sevinirim

arkadaslar lütfen cvp yazı

salih_6071;

Şu an SGK'lı olarak çalışansan? iş yerinden alacağın bir yazı+kimlik fotokopin+vesikalık resim, İst defterdarlığına müracaat ediyorsun,onlar sana bir yazı yazıp ilgili/yetkili hast sevk ediyorlar,o hast gidip kaydını yaptıktan sonra verecekleri evrak elinde tek tek heyet dr'lerini dolaşıyorsun, son olarak işin bitince elindeki evrakları ilk işlem yaptığın yetkiliye teslim ediyorsun,onlar sana daha sonrası için ne yapacağını zaten söyleyecekler..

raporumu bakırköy dr sadık konuk eğitim araştırma hastanesinden alsam nasıl olur

baskan53 kardesim raporumu nerde almamı terci edersiniz

salih_6071;

Bakırköy Dr Sadık Konuk eğt araştm uygundur orada tüm birimler aynı yerde çok dolaşmıyorsun.

Vergi indirimi hakkından yararlanmak istiyorum nasıl bir yol izlemem gerekli.

merhaba ben salih ıstanbuldan sizden rıcam yardımcı olurmusunuz ben 2011 yılında eylül ayında kişişel bas vuru olarak heyet raporu aldım sol ayak kırık olduğundan sekeli sağ el bas parmak ve işaret parmağı tırnak bölgesinden yok ve işitme kaybı var 5 rapor aldım şimdi yeniden almak istiyorum ve vergi indirimine bas vurmak istiyorum bu arada işitme kaybım ilerledikce ağırlaştı nasıl baslamalıyım nerden baslamalıyım su an calışıyorum 1993 ssk girisim hiç boşluğum yok yaş 41 ALLAH ını seven bir i yardım etsin sorun cvp yazarım

sağlık raporları ve vergi indirimi bölümüne bakarsın

kolay gelsin baskan

randevu almaya gerek varmı dr sadi konuk hastanesinden

oturanboğa cok tskr ederim

cok tskr ederim sayenizde vergi indirimi için heyet raporunu aldım

Hayırlısı olsun inş, hangi hast ve % kaç aldınız?

bakırköy dr sadi konuk F aldım baskanım cok tskr edrim

ankara düsürmesse iyi 18 yıl 10 ay 12 gün ssklıyım 5443 günüm var emekli olabilirim demi baskanım

%46 oran

Slm ben vergi indirimi için %46 oran rapor aldım acama ankaradan düsürürlürmü

hangi hastalık ve özür oranlarınız varsa yazınız..

Tskr ederim erturul arkadas benim özür oranım l- 72-65 l -68-65 işitme kaybı yani sağ kulak orta ileri işitme kaybı sol ileri derecede işitme kaybı artı sağ el baş parmak ve işaret parmağı tırnak bölgesinden yok artı sol ayak kırık sekeli % 46 oran verildi acama düsermi

23 persembe aldım raporu kac günde sonuç elimize ulasır

Zaten hastaneler oran verirken acayip ketum davranıyor, onun için, eğer raporda usuk ve tanı yönünden bir eksiklik yoksa, Ankara aynen onaylayacaktır..

Takip için: Ankara Maliye sakatlık indirimi takip: 0312 415 32 04-05-06 & 0312 415 27 05

yeni almış olduğum vergi indirim raporum

merhaba ben ayın 23 de vergi indirimi için rapor aldım bunun sonuçu kac günde elime ulasır bilgisi olan arkadaslar cvp yazarsanız sevinirim bu arada ankarada oran düsürülürmü

Tskr ederim bülent bey sayenizden burdaki duyumlardan yola cıttım cok tskr ederim

vergi indirim süreç kac gün bilen varmı

Salih arkadaşım.. Heyecan heyecan heyecan... Az sakin ol...;)

Hastane raporunu onayladıysa ilk başvuru yaptığın vergi dairesine posta ile gönderecek 20-25 gün
Vergi dairesi Ankaraya gönderecek 15-20 gün
Ankarada raporuna bakacaklar 7 gün
Eğer onaylanırsa vergi dairesine aynı yolla geri gelecek 20-25 gün
Raporu eğer direkt sana verirlerse 2 gün
işyerine gönderirlerse 15 gün

Benim raporum Ankaraya gidişi 45 gün sürdü rapor onaylanalı 20 gün oldu halen vergi dairesine gelmemiş beklemeye devam...

tamı tamına 10 gün de bu ne yaaaaa yıl gibi geldi

gelde heyacanlanma ben hastaneden bir husnasını aldım yani kendileri verdi %46 oran

Salih arkadaşım,
Benim rapor 14 şubatta onaylanmıştı bugün vergi dairesinden aradılar raporun geldi diye yarın gel al dediler
ettimi sana 21 gün...:)

vergi indirim emekliliği

slm arkadaslar ben bu gün vergi indirim belgesini aldım emekliliğe baslayacağım izleyeceğim yol nedir ilk olarak ne yapmam lazım bu konuda yardımlarınızı bekliyorum

Üst Alt