Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi İndirimine başvurmam işyerinde soruna yol açar mı?

falatbar

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar selam,

Atipik psikoz hastası olduğum için, iş yerinde sorun olmasından korkarak vergi indirimine başvurmuyorum. Emeklilik 2025'de. O döneme kadar çalışıp başvuracağım, erken emekli olabilmek adına. Sizce bir an önce raporumu alıp vergi indirimine başvurayım mı yoksa beklememde bir sakınca yok mu?

Teşekkürler,

bence vergi indirimine başvursan çok daha iyi.çünkü oranlar değişiyor yada düşürülüyor.yönetmelik değişiyor.bu konuda daha tecrübeli arkadaşlar size yol göstereceklerdir .benim fikrim sadece

@falatpar bende seninle aynı durumdayım iş yeri endişesinden dolayı baş vuramıyirum ama merak etme psikiyatri hastalıklarda bu güne kadar puan inmedi

doktorları gezdim heyete gircem piskiyatriden ılaç raporum var onu gösterdim.sonra beni 550 testlik bir soruya tabi tuttular.orda da bordline kişilik bozukluğu cıktı.pisikiyatri dirençli hastalıgı yok yazdı .heyette oran verilirmi arkadaslar

Sagol Bülent abi oyle yapmaya karar verdim. Simdi su ABOyu cozmeye calisiyorum. Sadece 2008 sonrasi ise prim gunleri taban %35 mi %30 mu cozemedim tavan %40 galiba orasini buldum gibi.

Üst Alt