Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimine başvururken raporun aslını mı verelim?

deşifre43

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
yanlış yapmamak adina vergi dairesine baş vururken raporun aslinımı verelim yoksa hastaneden raporun asli gibi yaptirmamiz gerkyomu asli bize daha sonra lazim olyomu forumda okumustum bankalar aslini istiyor diye tesekkur ederim

Vergi dairesine raporunuzun aslı gibidiri verebilirsiniz
Aslı sizde kalsın gerektiği zamam ibraz edebilesiniz

Ben vergi indirimi için defterdarlığa gittim. Eski raporlarımın da olduğunu söyledim. Hiç dikkate almadı. Hastaneye sevk etti. Bende hastane de sağlık kuruluna eski raporlarımı da verdim.

vergi indirimi, emeklilik

sayin forum arkadaşlarım uyku testi raporumda ahi:25 ,minumum oksijen saturasyonu : %89 saptanmıştır , ve ağır osas tanısı aldım .basınç değerlerim ipap 17 ,epap 12 , h20 basinc uygulamasi ile kullaniyorum cihazı.Bu rapara % 35 ve bel fıtığına lomber disk herny aldım ve %7 verdiler .Baltazardan sonra %40 oran devamlı raporumu aldım vergi dairesinde bu oran kesintiye uğrar mı cevaplarınızı bekliyorum teşekkür ederim .

deşifre43

Benim bildiğim düşürülmez artık direk hastanede heyette baltazar hesaplanıyor ve geçenlerde ali Tezel müjdeyi vermişti. Artık maliye bakanlığında da oranlar düşürlmeyecek diye.

Bel fıtığı ve uyku abnesi için verilen rapor oranını Ankara düşürür mü?

arkadaslar benim uyku apnemden rapor aldim ama bel fitigi ile birlikte (/%40 baltazar hali kesintili ama apnede ahi 25 .6agir osas 35 verildi bel fitiga nomber disk ve herdi var %7 verildi ankaraya gonderdim 2 gun oldu oran kesilmez degilmi cevap ve yardimci olursaniz sevinirim

sayin Shaky34 bu oranlar %35 tutuyormu hastane verdi ama sanirim tutuyordur birde bel fitigindan nomber disk herdi %7verildi ve %40 kesintili hali nasil sonuclanir vergide yardimci olurmusuz

vergi indirimi

tüm arkadaslara ğecmis olsun bir sorum var ben 18/12/2018 izmir vergi dairesi %40raporumu gondermis bu oran ankarafa dusermi yoksa aynen onaylanirmi birde ne zaman sonuc gelir hangi ay raporlar sonuclaniyor şu anda aciklama yaparmisiniz %35 apneve%7 bel fitigi baltazardan sonraki sonuc

vergi indirimi eksik evrak

ustatlarim mrblar ben 18/12/2018 vergi dairesinden ankaraya gonderdim bugun elime ulasan sonuc eksik evrak uyku apnesi nin osg raporunu istiyorlar yeniden 3ay bekliyormuyuz yada onemi alyolar birde benim olumlumu sonuc psg raporunu gonderdik sonuc nezan ve olumlu gelirmi bil verirseniz sevinirim

Üst Alt