Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimine başvurursam rapor oranım düşürülür mü?

selocan

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar ben % 40 Ortopedik engelliyim ve İşe Giriş Esnasından Engelli Kadrosundan işe girdim ve Çalışıyorum 657 tabi devlet memuruyum VHKİ olarak 3/2 Olarak Çalışıyorum Hizmette 17 yıl İçindeyim Yavaş yavaş emekliliği düşünüyorum.

Vergi İndirimi ALMIYORUM vergi indirimi almak için Başvuruda Bulunacağım ancak Aldığımız Rapor Oranı Ankara dan Bir kaç puan düşüyorlarmış Eğer alacağım rapor %40 Oranında Olursa ve Ankara Biraz Düşürürse yani %40 altında olursa benim İçin SORUN OLUR MU ? Başka bir öğrendiğim durum ise Ankara verilen raporu oranını AZALTAMAMIYORMUŞ Tecrübeli arkadaşlardan Cevaplar Bekliyorum

Raporu hangi tarihte aldığınız önem li eski tarih mi yeni tarih mi belirtirseniz

rapor yeni tarihli 2013 mayıs ta aldım bir yıl anca oldu yani

artık nasıp kısmet kaderınde ne varsa olur ama bıran once başvur raporun yenıyken yanı sıcakken inşallah düşmez..

acaba dr biraz yüksek yazdırsam acaba yani 45-46 vs oda düşse 40 denk gelir değil mi

arkadaşım senin ilk raporun baltazart formülü ile hesaplandı ise düsmez o hesapyapılmadı ise 46 40 adüşer

arkadaşlar dün başvurdum vergi indirimi için beni il merkezindeki hastaneye sevk edeceklerini söylediler ama benim önceki 1 yıl önce aldığım rapor başka bir bir ilin ilin ilçesinden aldığım rapordu acaba geçen sene aldığım raporu direk mi göndersem yoksa sevk ettikleri hastaneye mi gitsem kararsızım il merkezinde sevk edecekleri yeni hastanede yeni tarihli rapor alabilir miyim bilmiyorum biraz zor görünüyor geçen sene aldığım rapor ikamet ettiğim hastaneye çok yakın acayip derecek kararsız kaldım hiç uğraşmadan geçen seneki raporumu göndersem ne dersiniz

kardeşim herşey olabilir. sen git. gittiğinde zaten hastaneye sevk ederler seni. onun için oran yükselir yada düşer bilmiyorum...

İşe (Memurluğa) engelli kadrosunda başlayan engelli personel 15 yıl hizmet sonunda emekli olmayı hak eder. Sizin vergi indirim hakkı almanıza gerek yok vergi indirim hakkı sadece maaşınıza 26.00 tl katkıda bulunur.
Kurumunuza direk emekli olmak için müracaat edin.

evet 06/06/1997 yılında engelli kadrosundan işi başladım Şansımı deneyeceğim desteğiniz için teşekkürler emekli oluncada bu 26 tl emekli maaşıma yansıyacak değil mi bir şuan emekli olsam ne kadar emekli maaşı alabilirim ek gösterge 800 derece 3/2 17 yıl 1 ay

vergi indirim hakkı çalışanın maaşına yansır..
Siz direk kurumunuza emekli olma talebinde bulununuz.

Arkadaşlar Şimdi Ben Deftarlığa gittim bulunduğum il merkezindeki bir hastaneye sevk ettiler ama ben Geçen sene rapor aldığım hastaneye gitmek istiyorum acaba olabilir mi ?

Önceki rapor aldığım hastane aynı zamanda tedavilerimin de devam ettiği hastane ayrıca benim eve de çok yakın bir hastane nasıl olur acaba bilgisi tecrübesi olan var mı acaba

Kısaca özetlersek Memurun Çalıştığı A şehri Tedavisinin Devam ettiği hastane ve önceki heyet raporunu aldığı hastane aynı zamanda evine yakın hastane B şehrinde Maliye oraya Sevk ederimi acaba

İşyeri hangi şehirde ise sevk de o şehirdeki bir hastaneye yapılır.

selocan benim rapor 27 mayıs 2014 te geldi %41 le gitti aynı şekilde geldi.bence hemen başvur.

Üst Alt