Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimine esas kontrol muayenesi için kaç gün önceden sevk almalıyım?

krdnz77

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar. 1 yıl süreli engelli raporum 29 mart 2019 da bitiyor. Vergi indirimi yazısına ankaradan en asgari cevap 2 ayda geliyor ve süre olarak kontrol tarihini esas alıyor. Kontrol muayene dolmadan 3 ay önce tekrar heyete alıyorlar mı... hak kaybına uğramamak ićin rapor dolmadan iki ay önce heyete alıyorlarmı acaba? 11 ocak 2019 a randevu aldım. Bir aksilik ile karşılaşırmıyım ?

Ben 2.5 ay önce malulen kontrol için başvurdum sevk etmişlerdi.

Engelli raporu kontrol muayenesine sevk almadan giremez miyiz?

Merhaba arkadaşlar,

Kontrol muayenem 29.03.2019 tarihinde dolacağından hastaneye randevu aldım. Hastane defterdarlıktan sevk almam gerektiğini , kontrol muayenelerini sevksiz yapmadıklarını belirterek beni vergi dairesine yönlendirdi. Çalışanım ve Özel gider indiriminden yararlanıyorum. İlk raporumu şahsi başvuruyla yapmama rağmen kontrolü geldiğinde hastanenin sevksiz muayene etmeme gibi bir yetkisi var mıdır arkadaşlar? Halihazırda çalışıyorum. Emekli değilim. Çalışmakta olduğum Bankanın özel emekli sandığı oluşundan kaynaklanması mümkünmü?

Son düzenleme:
Kontrol muayenesine gittiğimde beni vergi dairesine gönderdiler. Oradan sevk alarak işlemlerime başladim. Yarin kurula girecem. Özel sandiga tabi arkaşlar deneyimlerini paylaşırsa birbirimize gerçekten çok yardimci olabilecegiz. Deneyimlerimi paylaşacam . benimde ilk kontrolum olacak.

Emekliyim tekrar kontrol var,
Sigorta gerekiyormu?vergi dairesindenmi sevk alınıyor?teşekkür

Üst Alt