Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimine iş başi yaptiktan ne kadar sonra başvurulur?

jackal75

Üye
Konular
37
Reaksiyonlar
1
Vergi indirimine iş başi yaptiktan ne kadar sonra başvurulur?

[FONT=sans-serif]hemen başvurabilirsin istersen 10 yıl sonrada farketmez ama engelli olarak işe başladıysan[/FONT]

izmirde iş başı yaptıktan 1 ay sonra başvurabiliyorsun,her ilin farklı

Bu konuda hiç bir sınırlama yok. 1 ay diyen neye göre diyormuş!? Vergi indirimine başvurmanın tek kriteri vardır, başvuru esnasında sigortalı çalışmak. Bunun dışında hiç bir şart yoktur.

Vergi indirimi ne basvuru yaptım

Merhaba 7 haziranda vergi indirimine başvuru yaptım evsis den takip ediyorum 14 haziran da ankara ya gönderilmiş dosyam sizce ne zaman sonuçlanır dosyam saygılarımla

bende 7 mart ta basvurdum 17 mart da ankaraya gitti 12 mayis eksik evrak var dediler sft yaptirdim vergi dairesi 8 haziranda tekrar ankaraya gonderdi 1 temmuzda ankarayi aradim 30 haziranda onaylanmis ve vergi dairesine gonderildi dendi eviss den bakiyorum gelen bisey yok daha

ben calismiyorum artik vergi dairesini aradim bayramdan sonra acil dedim emeklilige basvurcam elden alabilirmiyim dedim sisteme yuklenince gel al dediler

murattial55 o zama önümüzdeki haftaya alırsın çünki kuruma gelince işyerine posta uzun sürüyor işin kısaldı desene hayırlısı olsun arkadaşım ben dün itibariyle tahsis numaramı aldım :)

Merhaba arkadaşlar 29.06.2016 tarihiyle dereceye girdiniz is yerinize yolladı diye bilgi geldi ben 01.11.1999 ise giriş ve 4200 günüm var ne zaman hak ederim emekliliği doğum tarihim 03.11.1977

levent23 kardeş, 18 yıl, 4080 güne tabisiniz. pirim gününüz tamam 18 yılın dolmasına müteakip 01.11.2017 de emeklilik hakına kavuşuyorsunuz.

kardes tsk ederim vergi indirimi müracaatı yaptım dereceye girdiniz is yerinize gönderildi diyo ben elazığda çalışıyorum is yeri adresi istanbula bağlı olduğu için orayamı gider elazigami ayrıca ne kadar sürer gelmesi gönderme tarihi 29.06.2016

murattial55 teşekkürler kardeşim inşallah senin içinde hayırlı olur
levent23 kardeş vergi indirimine nerede başvurdun istanbuldan başvurduysan telefon açarsın işyerine sana kopyasını gönderirler veya bir akrabandan rica edersin alır sana postalar

ikaruss07 tşkler kardeşim elazığdan müracaat ettim akrabama veya arkadaşıma verirler mi ?

levent23 işyerinden insan kaynaklarına telefon aç rica et şu akrabam gelecek ben elazığdayım bana postalıyacak dersen verirler neticede gizli bir evrak degil ben rica ettim arkadaşa verdiler eve getirdi

levent23
Emeklilik şartlarını öğrenebilmeniz için vergi indirimi derecenizi de belirtmeniz gerekmektedir.
algaNihat
Arkadaş bir rapor oranı ve vergi indirimi derecesi belirtmemiş, cevabınızdaki süre ve gün şartını neye göre belirlediniz?

Ufukalp

Merhaba 7 haziranda vergi indirimine başvuru yaptım evsis den takip ediyorum 14 haziran da ankara ya gönderilmiş dosyam sizce ne zaman sonuçlanır bu arada oranım % 40 saygılarımla

jackal75
Bir tarih vermek mümkün olmasa da önümüzdeki günlerde sonuçlanacağını düşünüyorum.
Sonuç olumlu olursa elinize geçmesi en erken ağustosun ikinci yarısını ya da eylülü bulur.

Ufukalp kardeşim indirim derecemi bilmiyorum raporum %48 büyük ihtimal 3.derecedir

ise baslanildigi hafta isyerinden yazi alinip vergi dairesine basvurabilirmiyiz.ordan da hastaneye sevk istssek ayni gün sevk verirler mi acaba

jackal75

28 mayısda da ben başvurmuştum, belgelerimi teslim ettiğim görevli arkadaş 2-3 aydan sonuçlanır demişti. bekliyoruz

Ufukalp bey ''levnt arkadaş onaylandı bilgisi aldım'' deiş.
En kötü ihtimalle 3 derece vergi indirimi olabileceğini düşünerek süre ve gün şartı belirtteye çalıştım.

Üst Alt