Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimini 2 yıllık, 1 yıl sonra kontrollü verdiler..?

mustafa26

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
heyette girdiğimde raporumun goz 20 psikiyatri 25 noroloji 10 vermişti bugun sonuç ogrenmeye gittim yuzde 46 dediler ve 2 yıllık 1 yıl sonra kontrol dediler...vergi dairesine göndereceklerini soylediler..merak ettiğim ankara daha kırarmı rapordan birde 2 yıllık ne dir acaba 27 yıllık calışanım bu rapora göre emeklı olsam yoksa 2 yılı beklemekmi....ankara ne gönderır acaba

ihşallah kırmazlar iki sene sonra tekrar kontrol ederler ve sürekli verirler sanırım

şimdi benim anlamadığım ben yeni engelli oldum ama daha önce 2100 günüm vardı
o günlerden sayılacak mı yoksa engelli olduktan sonra mı 4000 günü toplamam lazım
2005 girişliyim yüzde 71 ile 18 yıl ve 4000 gün doldurursam emekli olmam lazım
şimdi vergi indirimi için başvuru yapacam anlamadığım 2100 gün sayılmayacakmı

ANLAYAN BİLEN CEVAP VERİRSE SEVİNİRİM ALLAH RAZI OLSUN

mustafa26

2 yıllıksa nasıl 1 yıl sonra kontrol diyorlar? Rapor 2 yıllıksa kontrol de 2 yıl sonraya istenir. Süre sınırlaması konması zaten kontrole işaret etmek içindir.

Bu raporla emekli olursanız, kontrol zamanında oranın düşmesini ve emekliliğinizin sonlanmasını da göz önüne almanız gerek. Psikiyatrik değerlendirme içeren raporlarda işler her zaman biraz zordur maalesef

Skolyoz23
Tüm prim günleri emeklilik hesabına dahil edilir.

Üst Alt